Nogomet

Eduardo: "Sretan sam zbog gola, bili smo spremni za ovakvu utakmicu"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 02.08.2015.
Eduardo: "Sretan sam zbog gola, bili smo spremni za ovakvu utakmicu"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Šahtar je upisao pobjedu protiv Hoverle 2:0, a među strijelce se upisao i Eduardo da Silva. Eduardo je lijepim pogotkom postavio konačnih 2:0...

Dugo je Šahtar lomio otpor Hoverle, a konačno ga je slomio u samoj završnici kada je Eduardo da Silva postigao drugi pogodak i osigurao domaćinu sva tri boda.

"Hoverla se borila i vidjela se velika motiviranost dok mi u prvom poluvremenu nismo igrali dobro. Previše igrača vraćalo se u sredinu po loptu i zato nismo mogli probiti protivničku obranu. Ulaskom Taisona i Eduarda lakše smo dolazili do njihovog gola. Vjerojatno nas očekuje još ovakvih utakmica tijekom sezone", rekao je Mircea Lucescu.

Eduardo je bio sretan zbog ovog pogotka, drugog od svojeg povratka u redove momčadi iz Donecka.

"Jako sam sretan, ovo mi je drugi pogodak otkako sam se vratio. Bili smo spremni za ovakvu utakmicu i znali smo da nas očekuje zatvoren protivnik. Da smo zabili pogodak u prvom poluvremenu, rezultat bi na kraju bio sigurno drugačiji. Bez obzira što smo dosta rotirali momčad u ovim susretima, primili smo samo jedan pogodak ove sezone i to iz kaznenog udarca što je pozitivno", kaže Eduardo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!