Nogomet

Video: Santini zabio za pobjedu, Kalinić i Tadić za remi, Jelić nastavio niz pogodaka

Branimir Korać • nedjelja, 02.08.2015.
Video: Santini zabio za pobjedu, Kalinić i Tadić za remi, Jelić nastavio niz pogodaka
Foto: EPA

Hrvati su bili efikasni ove nedjelje i u Belgiji, Ukrajini, Slovačkoj i Austriji. Prvi ovosezonski pogodak postigao je Ivan Santini dok su dobru formu potvrdili Kalinić, Tadić i Jelić...

U drugom kolu belgijskog prvenstva Standard je u Liegeu dočekao momčad Waregema i stigao do pobjede 2:1. Ivan Santini ponovno je odradio svih 90 minuta, a postigao je pogodak koji je domaćinu donio pobjedu.

U petoj minuti Eyong Enoh doveo je Standard u vodstvo, ali nakon točno pola sata igre Mame Thiam je izjednačio. Ipak, na početku drugog dijela na dodavanje Knockaerta, Santini iz blizine zabija za pobjedu.

Nikola Kalinić još jednom je spasio Dnipro. Nakon dva gola u preokretu u prošlom kolu, sada je postigao jedini pogodak na gostovanju kod Vorskle s kojim je Dnipro odnio bod.

Fedeckij je zakuhao autogolom u 53. minuti kojim je Vorskla došla do prednosti, ali Kalinić iz blizine u 74. minuti poravnava na 1:1.

Bod svojoj momčadi donio je i Josip Tadić koji je zabio za konačnih 1:1 Sturma protiv Grödiga.

Gosti su vodili od 41. minute golom Maaka, ali Tadić u 73. minuti, 13 minuta nakon ulaska u igru, postavlja konačnih 1:1.

Golgetersku formu potvrdio je Matej Jelić koji je u trećem kolu slovačkog prvenstva bio strijelac u pobjedi Žiline 4:1 kod Myjave.

U prvoj minuti Mihalik je doveo goste u vodstvo da bi već u petoj Jelić povisio na 2:0. Do kraja susreta Mihalik i Willian zapečatili su sudbinu domaćina, a Bilovsky je bio jedini strijelac za Spartak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!