Nogomet

Rakitić: "Utakmica kakva se rijetko viđa", Pedro: "Nije problem u novcu već u minutaži"

Branimir Korać • srijeda, 12.08.2015.
Rakitić: "Utakmica kakva se rijetko viđa", Pedro: "Nije problem u novcu već u minutaži"
Foto: EPA

Ivan Rakitić podignuo je još jedan trofej s Barcelonom i to pobjedom protiv svojeg bivšeg kluba u Superkupu. Pobjedu Barceloni donio je Pedro koji nije daleko od odlaska.

Iza Ivana Rakitića je dobra utakmica, ali kao i ostali igrači Barcelone, imao je pad u drugom poluvremenu nakon što je Sevilla ušla u visok zaostatak. Ipak, bio je zadovoljan prvim trofejom.

"Jako teška utakmica. Vodstvo 4:1 trebalo nam je učiniti utakmicu lakšom, ali to je nogomet i ovo je bila posebna utakmica kakva se obično ne događa. Sretni smo zbog prve titule u sezoni i bilo nam je vrlo važno krenuti s trofejom."

"Protiv Seville je za mene uvijek posebno igrati, ali sada sam igrač Barcelone i ponosan sam što smo uspjeli na kraju slaviti. Sevilli želim sve najbolje, ali u svakoj utakmici protiv nje dat ću sve od sebe i nadam se da ćemo se vidjeti u Ligi prvaka."

Junak Barcelone Pedro ušao je s klupe i zabio za pobjedu. Puno je priča vezanih uz Pedra, svakodnevno se spominje odlazak u Manchester United i moguće je da je u Tbilisiju odigrao posljednju utakmicu u dresu Barcelone.

"Ne želim otići, ali situacija je komplicirana. Nije riječ o novcu kao što se priča. Riječ je o minutaži i kontinuitetu, ja sam ambiciozan igrač. Potpuno sam miran i nastavit ću davati sve od sebe za Barcelonu. Ako budem odlazio, učinit ću to uzdignute glave."

Superkup

finale

Barcelona5:4 *Sevilla

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!