Nogomet

I Schildenfeld olakšao Leovcu odluku: "Nije važno poznajem li Tudora, pomoći će mi samo dobre igre"

Borna Rupnik • srijeda, 12.08.2015.
I Schildenfeld olakšao Leovcu odluku: "Nije važno poznajem li Tudora, pomoći će mi samo dobre igre"
Foto: FaH

Marin Leovac od ovog je tjedna novi igrač Tudorovog PAOK-a, a o novoj se sredini informirao i kod Gordona Schildenfelda.

Nakon što je dovršen njegov transfer u Grčku, Marin Leovac progovorio je o očekivanjima u taboru PAOK-a, koji je ove sezone pod vodstvom Igora Tudora izbacio zagrebačku Lokomotivu iz Europske lige.

"Znam da je PAOK veliki klub i radujem se upoznati njegove navijače, gledao sam te snimke na internetu. Svi se igrači informiraju o novim klubovima, pa tako i ja, i mogu reći da su navijači fantastični. Razgovarao sam i s Gordonom Schildenfeldom, koji mi je rekao samo dobre stvari o klubu i gradu, stoga mi je odluka bila olakšana", ispričao je sada već bivši lijevi branič Rijeke.

Hrvat na klupi također bi mogao pozitivan čimbenik za Leovca, no on upozorava: "Poznajem Tudora još iz Hrvatske, ali nije važno poznajem li trenera. Na meni je dobro trenirati i dobro igrati, ništa drugo mi neće pomoći. Moram pokazati za zaslužujem mjesto u momčadi, a Tudor će onda odlučiti hoću li igrati".

"Naravno da želim igrati što je više moguće i pomoći PAOK-u da dođe na željenu razinu. Možemo i do trofeja, a ja ću davati 100 posto od sebe svaki put pa ćemo vidjeti koliko daleko možemo", zaključio je novi stanovnik Soluna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!