Košarka

Perasović: "Napadački smo bili bolji nego u Zagrebu, ozljeda Lafayettea mi zaokuplja misli"

Branimir Korać • nedjelja, 16.08.2015.
Perasović: "Napadački smo bili bolji nego u Zagrebu, ozljeda Lafayettea mi zaokuplja misli"

Hrvatska je u Bremenu odigrala bolje nego u Zagrebu, nadigrala je Njemačku i odnijela pobjedu 80:63. Velimir Perasović zadovoljan je dobrim dijelom utakmice, ali, logično, ima još zamjerki...

Hrvatska košarkaška reprezentacija pokazala je napredak u Bremenu i odigrala je bolje nego što je to bilo u Areni. Nakon prve četvrtine potpuno je preuzela kontrolu nad susretom, dominirala je i bila bolji protivnik.

Velimir Perasović ima zamjerki, posebno na nastup u fazi obrane.

"Zadovoljan sam dobrim dijelom utakmice, ali bez obzira na rezultat, nije to nešto što bi nas trebalo bacati u euforiju. Zahvaljujući zoni u drugoj četvrtini zaustavili smo propuste iz prve četvrtine i tu smo stigli do prednosti. Međutim činjenica je da ne možemo računati na to da će nas te alternativne obrane nositi i moramo puno više raditi na individualnoj obrani jer ona donosi rezultat", rekao je Perasović za službenu stranicu Saveza.

Loša vijest za Perasovića je ozljeda Lafayettea koji je dobio udarac u koljeno i nakon magnetske rezonancije bit će poznatije na koliko je izgubljen.

"Šteta za ozljedu Lafayettea, to mi trenutno zaokuplja misli. Možemo biti zadovoljni činjenicom da smo bili čvrsti i da su svi igrači odgovorili kako smo tražili. Napadački smo bili dosta bolji nego u Zagrebu."

Hrvatska 18. i 19. kolovoza sudjeluje na turniru u Litvi gdje će za protivnika imati domaćina i Tursku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • zovche16.08.2015. u 23:31
    steta za ozljedu jer stvarno mislim da roko nema sta raditi tamo vise, a ponavljati iste greske godinama nije sad ni vrijeme ni mjesto...
    zovche
  • Obrisan korisnik16.08.2015. u 21:31
    E pa ja sam u euforiji!! Bravo Peras!
    Obrisan korisnik