Nogomet

Mamić: "Odbili smo ponudu Celtica za Šimunovića, njemu će cijena rasti"

Branimir Korać • utorak, 18.08.2015.
Mamić: "Odbili smo ponudu Celtica za Šimunovića, njemu će cijena rasti"
Foto: FaH

Dinamo je otputovao u Albaniju gdje ga očekuje nastup u play-offu Lige prvaka, a protivnik mu je domaći Skenderbeu. Iako preuzima na svoju momčad status favorita, Zoran Mamić respektira Albance...

Pred Dinamom je susret u Ligi prvaka protiv Skenderbeua koji je bez problema došao do play-offa izbacivanjem moldavskog Milsamija. Dinamo je s druge strane imao dosta neizvjesne dvoboje protiv Moldea, ali bez obzira na to, favorit je uoči ovog sraza.

"Velika je čast uopće biti u ovoj fazi natjecanja. Svi su svjesni važnosti ovog susreta i već u prvoj utakmici želimo doći do dobrog rezultata i olakšati si posao u Maksimiru. Kvalitetniji jesmo, ali respektiramo protivnika", kaže Zoran Mamić uoči odlaska u Albaniju.

Modri u Albaniji ipak neće moći računati na Arijana Ademija.

"Ademi je zaradio udarac u predjelu kuka i ima rupturu mišića tako da smo ostali bez njega. Ne možemo računati niti na ranije ozlijeđene Pavičića, Schildenfelda i Radonjića dok su svi ostali spremni."

U ponedjeljak je Dinamo dobio ponudu za prodaju Joze Šimunovića, ali ona je odbijena.

"Celtic je poslao službenu ponudu, ali odbili smo je i Jozo ostaje igrač Dinama. Siguran da da će rasti i cijena i kvaliteta u budućnosti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.08.2015. u 23:36
    kod sljedeće reprezentativne akcije možemo očekivat poziv za jozu, pogotovo ako dinamo uđe u ligu prvaka.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.08.2015. u 01:17
    U tom kontekstu onda možemo spomenut i Caktaša. Treba ga prodat, pa onda u reprezentaciju da mu se digne koliko toliko cijena. Uostalom Šimunović nije ni pozvan. A na kraju ćemo vidjeti gdje će u budućnosti biti jedan, a gdje drugi.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.08.2015. u 00:28
    Uskoro slijedi očekivani i potpuno nezasluženi poziv u A-reprezentaciju, pa bi shodno tome onda cijena trebala doseći svoj maksimum te onda slijedi prodaja i nestanak s popis A reprezentacije, nešto slično kao slučaj Čop, iako je Čop imao puno bolju statistiku, zapaženije utakmice i nije isti igrač... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • lacas18.08.2015. u 23:06
    ok da je rekao za Benkovica koji jest potencijal za vece novce, ali ova taraba Jozo, veze nema o nogometu..trebali su ga prodat
    lacas
  • litleben18.08.2015. u 17:36
    Dečko od 195 koji gubi većinu zračnih dvoboja. možeš si misliti kako će mu cijena rasti. pogotovo ako uđemo u Lp, pa ga ozbiljni napadači potpuno ogole.
    litleben