Nogomet

Depay: "Divan je osjećaj zabiti dva gola na Old Traffordu"

Sportnet • srijeda, 19.08.2015.
Depay: "Divan je osjećaj zabiti dva gola na Old Traffordu"
Foto: EPA

Nakon blijedih partija u prve dvije utakmice Premiershipa, Manchester United je protiv Club Bruggea pružio puno bolju igru i zasluženo slavio rezultatom 3:1.

Nakon lošeg otvaranja utakmice i ranog vodstva gostiju iz Bruggea zahvaljujući autogolu Michaela Carricka, Manchester se pribrao i s dva pogotka Memphisa Depaya do poluvremena preokrenuo rezultat u svoju korist. U drugom poluvremenu United je nanizao nekoliko prilika, ali mreža Bruggea zatresla se tek u sudačkoj nadoknadi kada je Marouane Fellaini postigao pogodak za konačnih 3:1.

"Vrlo je važno da smo pobijedili. Stvorili smo puno prilika, a ja sam osobno razočaran što nisam iskoristio posljednje dvije. Moramo otputovati u Brugge i završiti posao", rekao je dvostruki strijelac Memphis Depay i još dodao: "Prošle sezone postigao sam puno golova, došao sam u veliki klub i morao sam krenuti iz početka. Divan je osjećaj zabiti dva gola na Old Traffordu."

"Sretan sam zbog zadnjeg gola jer taj gol čini razliku, 2:1 je vrlo nezahvalan rezultat. Zaslužili smo više jer smo stvorili puno prilika. Brugge nije lagan protivnik, utakmica je još uvijek otvorena, ali zbog našeg trećeg gola otvorenija je za nas", rekao je trener Uniteda, Louis van Gaal.

Van Gaal se osvrnuo i na izvedbu Memphisa Depaya: "Jako sam sretan zbog Memphisa jer upravo ovako nešto mu treba. Rekao sam da je pitanje vremena kada će proigrati, a nadam se da će sada tako i nastaviti. Tek mu je 21 godina i odigrao je samo dvije sezone za PSV, imam povjerenja u njega", zaključio je Van Gaal.

Marjan Kreševac

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!