Nogomet

Rog: "Skupina je atraktivna, bit će lijepo igrati pred punim tribinama"

Branimir Korać • četvrtak, 27.08.2015.
Rog: "Skupina je atraktivna, bit će lijepo igrati pred punim tribinama"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamo je danas saznao protivnike u skupini Lige prvaka gdje ga očekivano očekuje pakleni posao i bitka za svaki bod. Modri će igrati protiv Bayerna, Arsenala i Olympiakosa...

Hrvatski prvak Dinamo imat će vrlo težak zadatak u Ligi prvaka. Bayern i Arsenal dolaze kao pravi mamac za gledatelje i igrači su svjesni da ih očekuju velike utakmice pred punim tribinama.

"Skupina je vrlo atraktivna i bit će lijepo igrati pred punim tribinama i na svom stadionu i u gostima. Dat ćemo svi sve od sebe i pokušati doći do što boljeg rezultata. Ovo je Liga prvaka i ovakvi protivnici izvući će maksimum od svakog tko se nađe na travnjaku", kaže Marko Rog za Dinamovu stranicu.

I Marko Pjaca s nestrpljenjem očekuje početak nastupa u skupini.

"Svaka skupina u Ligi prvaka je teška. Bayern je megamomčad i radujemo se nastupu protiv njega na punom stadionu. Arsenal je isto tako velik dok je Olympiakos nešto slabiji od njih, ali je prvak Grčke i sjajna momčad. Probat ćemo odigrati što bolje i dati sve od sebe."

Zoran Mamić i dalje ima vjere da Dinamo može skinuti nekoga.

"Čekaju nas velike utakmice, sjajan nogomet i poginut ćemo na terenu. I dalje vjerujem da možemo nekoga okrznuti, dat ćemo sve od sebe, biti bolji i pametniji nego do sada, ali ne treba odmah očekivati čuda. Učinit ćemo sve za što bolji rezultat i vidjet ćemo gdje će nas to dovesti."

U sjeni velike Lige prvaka igrat će se i "mala" u kojoj će snažna Dinamova škola nogometa imati priliku pokazati gdje se nalazi u odnosu na Arsenalovu, Bayernovu i Olympiakosovu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • j.s.veron28.08.2015. u 11:49
    Neznam ja ako hoću gledat neki jaki klub odem onda na njegov stadion tipa barca, bayern nisam toliki mazohist da platim kartu i gledam poraz prije nego što tekma počne.Još da je samo poraz uz dobru igru a to znači sa trenerom na klupi koji zna što radi. U tom slučaju bi bio na tribini sigurno ali... [više na forumu]
    j.s.veron
  • Obrisan korisnik28.08.2015. u 10:57
    otišao sam nadobudno prije 5 godina na ligu prvaka u maksimir, očekivao vidjet dobar nogomet od strane reala, lyona i ajaxa u srazu s dinamom, a na kraju dobio protivnika koji igra sa pola snage i kolko mu treba protiv dinama koji nije uspio centra proć. sve u svemu, bačen novac! ne treba se... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.08.2015. u 20:51
    Ako Bayern ne napuni stadion, onda neka se gone svi. Olympiacos je dosta bolji od Dinama, ali nismo bez šanse za bar bod.
    Obrisan korisnik