Nogomet

Juniori Dinama pobijedili vršnjake iz Bayern Münchena u juniorskoj Ligi prvaka

Denis Drljepan-Mihoci • utorak, 29.09.2015.
Juniori Dinama pobijedili vršnjake iz Bayern Münchena u juniorskoj Ligi prvaka
Foto: FaH

U drugom kolu juniorske Lige prvaka momčad Marija Cvitanovića stigla je do pobjede od 2:1 na Grünwalder stadionu protiv vršnjaka iz Bayern Münchena...

Mladi igrači Dinama upisali su svoje prve bodove u juniorskoj Ligi prvaka, a za Modri tim ponovno je sretan bio stadion Grünwalder gdje je 1963. godine Dinamo stigao do pobjede od 4:1 protiv Bayern Münchena u Kupu velesajamskih gradova. Sada su mladi igrači Dinama stigli do pobjede od 2:1 protiv vršnjaka iz Bayern Münchena.

Dinamo je poveo već u petoj minuti susreta. Maximilian Dick napravio je prekršaj u šesnaestercu na Josipu Brekalu, a sudac je pokazao na bijelu točku. Siguran realizator kaznenog udarca bio je Ivan Božić.

Samo 13 minuta kasnije Modri dolaze do povećanja vodstva, na asistenciju Bojana Kneževića Brekalo postiže pogodak s desetak metara i povećava vodstvo gostiju.

Do kraja prvog poluvremena zbog ozljeda Ivana Božića i Marka Iharoša, trener Mario Cvitanović morao je prisilno obaviti dvije izmjene.

Na početku drugog poluvremena zbog starta na Nikoli Mori, igrač Bayern Münchena Marco Pfab dobio je drugi žuti odnosno crveni karton te je Dinamo u nastavak susreta krenuo s igračem više.

To se promijenilo u 81. minuti kada je sudac drugi žuti pokazao i za Branimira Kalaicu, pa su kraj dvoboja Bayern i Dinamo dočekali s istim brojem igrača.

Tri minute kasnije Bayern dolazi do svog jedinog zgoditka. Michael Strein iz slobodnog udarca matirao je vratara Dinama Adriana Šempera, ali na sreću za mladu Modru momčad to je bio samo počasni pogodak bavarskog tima.

Nakon dva kola Dinamo se nalazi na trećem mjestu s tri osvojena boda, dok Bayern München je i dalje bez osvojenog boda u novom izdanju juniorske Lige prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dinaminjo29.09.2015. u 23:04
    Tako to izgleda dok se u nogomet ne upletu milijuni..
    Dinaminjo
  • Obrisan korisnik29.09.2015. u 19:40
    dinamo škola nogometa je u TOP 5 svijeta
    Obrisan korisnik
  • Mithrandir29.09.2015. u 17:54
    Bravo dečki!! Vrijedna pobjeda.
    Mithrandir