Nogomet

Van Gaal: "Nadam se osvajanju Lige prvaka najkasnije 2017. godine, to je realno"

Branimir Korać • utorak, 29.09.2015.
Van Gaal: "Nadam se osvajanju Lige prvaka najkasnije 2017. godine, to je realno"
Foto: EPA

Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal vjeruje kako je njegova momčad sposobna u skoroj budućnosti otići do kraja u Ligi prvaka i osvojiti trofej pobjednika...

Louis van Gaal posložio je momčad po svojem ukusu i puca visoko. Ništa čudno s obzirom na uloženo stoga i ne čude najave Nizozemca kako vjeruje u osvajanje Lige prvaka u skoroj budućnosti, najkasnije do 2017. godine.

"Ulazak u finale naš je cilj, a kada dođete tamo, onda vam je potrebno malo sreće. Kada dođete u finale, znači da ste odradili fantastičan posao, no na kraju se gledaju samo pobjednici iako sam i sam svjestan da je finale sjajan rezultat. Nadam se da možemo otići to kraja. To je realno. Znam jer sam to već napravio", kaže Van Gaal.

Nizozemski stručnjak vjeruje kako United i dalje napreduje i izgleda sve bolje iz dana u dan.

"Kao momčad sazreli smo, napredovali smo u odnosu na prošlu sezonu. Da bi osvojili naslov prvaka Engleske, morat ćemo još više napredovati i igrati bolje. Idemo prema naprijed, vidim to svakog tjedna."

Sljedeći izazov za United je momčad Wolfsburga koju Bastian Schweinsteiger prije svih dobro poznaje.

"Prvi gol postigao sam u gostima kod Wolfsburga i imam dobre uspomene. Protiv njega nije lako igrati i to su uvijek teški mečevi. Wolfsburg ima jako dobru momčad, jako je napredovao zadnje tri-četiri godine i bit će veliki izazov za nas."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.09.2015. u 20:16
    Tek će se u slijedećim utakmicama viditi pravo lice Uniteda i koliko može ta ekipa. Prvo utakmica sa Wolfsburgom, pa onda gostovanja kod Arsenala i Evertona, pa nakon toga dolazi City na Old Trafford. Koliko je uloženo, mora imati takve ambicije, makar su teško ostvarive. Bolje to nego da kaže da... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.09.2015. u 20:01
    i to u finalu protiv gnk-a
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.09.2015. u 19:39
    neki skroman momak
    Obrisan korisnik