Nogomet

Wenger: "I dalje imamo šansu da se kvalificiramo u nastavak natjecanja"

Denis Drljepan-Mihoci • srijeda, 30.09.2015.
Wenger: "I dalje imamo šansu da se kvalificiramo u nastavak natjecanja"
Foto: EPA

Nakon teškog poraza protiv Dinama, momčad Arsenala poražena je na Emiratesu protiv Olympiakosa s rezultatom 3:2, što je Topnicima značajno otežalo put ka osmini finala Lige prvaka.

Nakon dva kola momčad Arsenea Wengera i dalje je bez osvojenog boda u skupinama Lige prvaka. Nakon poraza na Maksimiru protiv Dinama, Topnici su poraženi i na Emiratesu protiv Olympiakosa s rezultatom 3:2.

„I dalje imamo šanse da se kvalificiramo u nastavak natjecanja, to je neupitno, ali teško se je pomiriti s ovakvim porazom. Izgubili smo zbog manjka koncentracije u defenzivi i manjka sreće. Imali su četiri udarca u okvir gola, a primili smo tri pogotka“, prvi su dojmovi francuskog stratega nakon teškog poraza protiv grčkog prvaka te dodaje:

„Ključan trenutak bio je kod rezultata 2:2, zbog naše loše reakcije Olympiakos je odmah se vratio u vodstvo, ali da je ostalo 2:2 barem pet minuta, onda bi mi izašli kao pobjednici na kraju susreta.“

Po završetku susreta, mnogi su kritizirali odluku francuskog stručnjaka da umjesto Petr Čecha ponovno pruža priliku Kolumbijcu Davidu Ospini, koji nije opravdao povjerenje te je najveći krivac za drugi primljeni gol domaćina:

„Vratar može napraviti grešku na utakmici, to ne opravdava naš poraz. Dogodio se kiks i Petru Čechu ove sezone“, kratko je prokomentirao svoju odluku Arsene Wenger.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • sportoz30.09.2015. u 17:34
    Boot, butt... Na upravi Arsenala je da poveže ove pojmove...
    sportoz
  • Obrisan korisnik30.09.2015. u 15:22
    dobiti Bayern... dva puta... Dinamo mora dobiti grke doma i onda im proljece ne bjezi s 3. mjestom.
    Obrisan korisnik
  • narada10830.09.2015. u 13:44
    on planira da će dobiti - kašljuc, kašljuc - Bayern ...
    narada108
  • Obrisan korisnik30.09.2015. u 09:02
    Uzevši u obzir da će nakon 4 tekme imati 0 bodova, a Olmpiacos ili Dinamo 5 ili 6, ne vidim kako oni misle dobiti Grke vani.
    Obrisan korisnik