Nogomet

Pokrenut postupak protiv Arijana Ademija zbog pozitivnog dopinškog testa nakon Arsenala

Branimir Korać • srijeda, 07.10.2015.
Pokrenut postupak protiv Arijana Ademija zbog pozitivnog dopinškog testa nakon Arsenala
Foto: Kristijan Komarica

Dinamo je potvrdio kako je njegov kapetan Arijan Ademi pod istragom Uefe zbog pozitivnog dopinškog testa nakon utakmice protiv Arsenala...

Dinamo je slavio protiv Arsenala u prvom kolu Lige prvaka s 2:1, a među onima koji su pozvani na dopinšku kontrolu bio je i Arijan Ademi. Vijesti koje su danas došle iz Uefe nisu dobre i Ademi je pod istragom zbog pozitivnog testa. Iz Dinama su se oglasili priopćenjem:

Upoznati smo s rezultatima doping kontrole nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala i da je naš igrač Arijan Ademi bio pozitivan te je protiv njega UEFA otvorila postupak.

Prema pravilima Uefe GNK Dinamo ne smije komentirati dok traje disciplinski postupak i dok ne bude gotov nalaz B kontrole.

Naši igrači su godinama nakon europskih i prvenstvenih utakmica redovito podvrgnuti doping kontrolama i nikada se ovako nešto nije dogodilo tako da moramo reći da smo iznenađeni ovakvim rezultatom. Arijan Ademi je šest puta testiran u zadnjih godinu dana i svaki puta je nalaz bio negativan. Isto tako igrači su od početka sezone više puta testirani od strane Uefe i Hrvatske antidopinške agencije te su svi nalazi uvijek bili negativni.

Kada ćemo imati više informacija putem službene stranice ćemo obavijestiti navijače i javnost.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.10.2015. u 20:50
    jbg, protiv lokosa nam se posrećilo. protiv hajduka dva komada u 90+ su bila na znanje
    Obrisan korisnik
  • zovche08.10.2015. u 18:19
    kakvih poremecenih debila ima u ovoj drzavi to je strasno, treba vas sve zamijeniti za ove izbjeglice da konacno bude normalna drzava sa ljudima koji postuju zivot i rad a ne zlocestocu i ljenost....
    zovche
  • Obrisan korisnik08.10.2015. u 17:17
    Bilo bi ok i nekakva duza suspenzija ili tako slicno. Sve samo da se hobotnici pocnu rezat krakovi pomalo. A to da li bilo tko moze prismrdit vrhu dokazuje koliko si ..... i imas pojma o tom i hns i svemu.
    Obrisan korisnik
  • Dinaminjo08.10.2015. u 10:33
    Čovjek je bio dosta ozlijeđen ove godine, očito je uzeo neki pripravak za oporavak čiji je neki sastaojak pokrenuo reakciju testa. Pričekajmo nalaz B da vidimo koliko je ozbiljno. Ne vjerujem da je namjerno uzeo nešto. Šteta dečka. Srčan igrač i motor momčadi.
    Dinaminjo
  • Obrisan korisnik08.10.2015. u 07:21
    A sto je s kontrolom dopinga kod nas?? Zastarjela oprema? Ne moze detektirat dalje gemista??? Ne vjerujem da i to drzi ZM.....salim se. Naravno da drzi....ajmo sada ti svi veliki borci za pravdu...Miskovici,Brbici. Udri po ovome. Treba iskoristit svaku situaciju. Nek klubovi odbiju igrat dok se ne... [više na forumu]
    Obrisan korisnik