Nogomet

Tri reprezentacije love treće mjesto u skupini B, velika pobjeda Turske

Denis Drljepan-Mihoci • subota, 10.10.2015.
Tri reprezentacije love treće mjesto u skupini B, velika pobjeda Turske
Foto: EPA

U skupinama A I B odigrani su važni susreti u kojima su do pobjeda došli Turska, Cipar i BiH i dodatno unijeli dramu uoči posljednjeg kola u skupini...

U skupini A, Turska je stigla do važne pobjede od 2:0 u gostima kod Češke, a pogotke su postigli Selçuk Inan i Hakan Calhanoglu. Ovom pobjedom Turska je stigla na korak do osiguravanja kvalifikacija i tako šanse Nizozemske za plasman na EP svela na minimum.

Do važne pobjede stigla je i reprezentacija Bosne i Hercegovine koja je na svom terenu pobijedila donedavnog lidera skupine B Wales s rezultatom 2:0, a u strijelce su se upisali Milan Đurić i Vedad Ibišević. Reprezentacija BiH trenutno se nalazi na trećem mjestu, a u posljednjem kolu odlazi u goste na Cipar.

Ciprani nisu bez šanse za prolaz, u posljednjem kolu dočekuju BiH koja ima dva boda više, a do prilike za hvatanje trećeg mjesta došli su pobjedom u Izraelu 2:1 golovima Juniora i Demetrioua.

Belgija je preuzela prvu poziciju u skupini pobjedom protiv Andore 4:1 golovima Nainggolana, De Bruynea, Hazarda i Depoitrea.

Skupina A:

Češka – Turska 0:2

Island – Latvija 2:2

Kazahstan – Nizozemska 1:2

Skupina B:

Andora – Belgija 1:4

Bosna i Hercegovina – Wales 2:0

Izrael – Cipar 1:2

Skupina H:

Azerbajdžan – Italija 1:3

Norveška – Malta 2:0

Hrvatska – Bugarska 3:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10811.10.2015. u 10:42
    dobra utakmica BiH, Đurić matchwinner, gol i asist od igrača za kojeg neki pitaju šta će on ovdje kad „samo" igra kod drugoligaša
    narada108