Rukomet

Nexe napravio veliki posao već u prvom susretu protiv Varaždina

Branimir Korać • nedjelja, 11.10.2015.
Nexe napravio veliki posao već u prvom susretu protiv Varaždina
Foto: Ivana Stančin

U prvom susretu drugo kola kvalifikacija za EHF Europski kup Nexe je u Našicama slavio protiv Varaždina 30:20 te je tako napravio veliki korak prema prolasku u treću kvalifikacijsku rundu...

U hrvatskom dvoboju u drugom pretkolu EHF Europskog kupa Nexe je ugostio momčad Varaždina i stigao do pobjede 30:20. Našičani su tako već u prvom susretu praktički riješili pitanje prolaza.

Varaždinci su se nadali aktivnijem rezultatu nakon prvog susreta i nadi za prolaz na svom parketu, međutim prednost koju je Nexe stvorio u prvom susretu na kraju je ipak vrlo visoka.

Na odmoru su Našičani imali vodstvo 15:11, a u nastavku susreta zaigrali su još bolje i dodatno povećali prednost te na uzvrat dolaze s visokih plus 10.

U domaćim redovima po pet golova postigli su Ivan Sršen i Marin Vegar dok je na drugoj strani sedam golova zabio Frano Vujović, a pet je zabio Vedran Huđ.

Uzvrat je na rasporedu 18. listopada, a u akciji će biti još jedan hrvatski predstavnik i to Poreč koji danas igra svoj prvi susret protiv Talenta iz Plzena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!