Nogomet

Luka Modrić oporavljen i u konkurenciji za nastup protiv PSG-a

Branimir Korać • utorak, 20.10.2015.
Luka Modrić oporavljen i u konkurenciji za nastup protiv PSG-a
Foto: EPA

Luka Modrić kratko je pauzirao, uspješno se oporavio od ozljede mišića i u konkurenciji je za nastup protiv PSG-a. Hrvatski reprezentativac bez smetnji je odradio trening s ostalim igračima te se našao na putu za Pariz...

Pred Real Madridom je teško gostovanje u Parizu kod PSG-a, a Rafael Benitez ima razloga za zadovoljstvo zbog povratka Luke Modrića i Sergija Ramosa koji konkuriraju za nastup.

Obojica su imali problema s ozljedama, Modrić ju je zaradio tijekom prvog poluvremena susreta protiv Bugarske, a s druge strane Ramos je i sam priznao da je prerano započeo s treninzima nakon što je prošli puta bio van travnjaka i to mu je stvorilo nove probleme.

Međutim obojica su se sada oporavili, trenirali su s momčadi i zajedno s ostalim kandidatima za nastup otputovali za Pariz te su u konkurenciju za minutažu u tom susretu.

Njih dvojica su ponovno u akciji, ali su zato i dalje van travnjaka Daniel Carvajal, Pepe, James Rodriguez, Karim Benzema i Gareth Bale zbog čega su Madriđani značajno oslabljeni.

Za Pariz su otputovali: Keylor Navas, Kiko Casilla, Rubén Yánez; Varane, Ramos, Nacho, Marcelo, Danilo; Kroos, Casemiro, Kovačić, Modrić, Čerišev, Isco, Marcos Llorente; Cristiano Ronaldo, Lucas Vázquez, Jesé i Mayoral.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!