Nogomet

Rakitićeva ozljeda nije teže prirode, ali propušta susrete s Villarrealom i Rusijom

HINA • srijeda, 04.11.2015.
Rakitićeva ozljeda nije teže prirode, ali propušta susrete s Villarrealom i Rusijom
Foto: EPA

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, koji je u 20. minuti morao napustiti igru u dvoboju Lige prvaka protiv BATE Borisova, zadobio je rupturu u mišiću lista desne potkoljenice i propustit će nedjeljni prvenstveni dvoboj s Villarrealom, objavila je Barcelona na svom internetskom portalu.

Liječnička služba Barcelone odmah je napravila potrebne pretrage te ustanovila težinu ozljede, zbog koje je Ivan Rakitić morao napustiti travnjak u dvoboju s bjeloruskim prvakom.

Osim Barcelone, bez Rakitića je ostala i hrvatska nogometna reprezentacija za prijateljsku utakmicu s Rusijom, koja je na rasporedu 17. studenog u Rostovu na Donu.

"Magnetska rezonancija obavljena tijekom večeri pokazala je malu rupturu mišića potkoljenice, zbog koje Rakitić neće biti u kombinacijama za susret 'vatrenih' s Rusijom", objavio je Hrvatski nogometni savez na svom internetskom portalu.

Ovisno o tome kako će se Rakitić brzo oporavljati, liječnici će odlučiti kada će ga Luis Enrique ponovno imati na raspolaganju. To je još jedna u nizu loših vijesti za trenera Barcelone, koji je zbog ozljeda ostao bez Rafinhe do kraja sezone, bez Messija na više od dva mjeseca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!