Nogomet

Luis Enrique: "Sve je bilo pozitivno, jedina loša stvar je Rakitićeva ozljeda"

Branimir Korać • četvrtak, 05.11.2015.
Luis Enrique: "Sve je bilo pozitivno, jedina loša stvar je Rakitićeva ozljeda"
Foto: EPA

Barcelona je na Camp Nouu svladala BATE Borisov s 3:0 i približila se prvom mjestu nakon prve faze natjecanja u Ligi prvaka. Unatoč porazu, zadovoljni su bili i Bjelorusi...

Još jednu odličnu utakmicu odigrao je Neymar koji je potvrdio jako dobru formu novim upisivanjem među strijelce.

"Sretan sam ovim rezultatom, upravo to smo i tražili - pobjedu. Postigli smo tri pogotka i možemo biti zadovoljni. Kod trećeg pogotka dobro sam istrčao akciju, ali Luis Suarez s krasnom loptom bio je ključan. Moramo ostati smireni, dobro odrađujemo posao u ovom dijelu sezone. U dobroj sam formi i nadam se da ću tako i nastaviti."

Povratnik na travnjak nakon ozljede Andres Iniesta polako se diže i očekuje da će u nastavku sezone sa svakom utakmicom biti sve bolji.

"Ostvarili smo cilj i upisali tri boda, pobjeda je bila važna jer nam daje velike šanse za prolaz. Znali smo da nam BATE neće dopustiti veliki pritisak i morali smo biti vrlo učinkoviti pred golom. Osobno, sretan sam jer mi se vraća osjećaj nakon izbivanja zbog ozljede i nadam, se da ću nastaviti napredovati s nadolazećim utakmicama."

Gostujući strateg Aleksandr Jermakovič nije imao velike zamjerke na igru svoje momčadi, čak štoviše, bio je vrlo zadovoljan unatoč porazu.

"Odigrali smo stvarno dobru utakmicu i možemo biti zadovoljni našim nastupom. Sretniji sam zbog naše igre u ovom nego u prošlom susretu. Igrači su bili dobri i igrali su na svom maksimumu, no teško je igrati protiv momčadi poput Barcelone."

Još zadovoljniji bio je Luis Enrique kojem je jedino ozljeda Ivana Rakitića remetila mir.

"Sretan sam ovom utakmicom, rijetko su nam stvarali probleme i na kraju smo došli do dobrog rezultata. Iz ovog susreta možemo izvući puno pozitivnih stvari, u Ligi prvaka nikada nije lako slaviti, jedina negativna stvar je Rakitićeva ozljeda. Šteta zbog toga, uvijek je loše kada se netko ozlijedi. S time baš nemamo sreće, ne ostaje nam prostora za odmaranje igrača."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!