Rukomet

Marko Kopljar novi kapetan reprezentacije, ali bez premijere u Umagu

Mihaela Bradovski • četvrtak, 05.11.2015.
Marko Kopljar novi kapetan reprezentacije, ali bez premijere u Umagu
Foto: EPA

Nakon što Igor Vori nije zaradio pozivnicu na reprezentativno okupljanje za Croatia kup, krenulo se i u potragu za novim kapetanom kojim je imenovan Marko Kopljar...

Igor Vori bio je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije dugo vremena, no nepozivanje u reprezentaciju za Croatia kup označilo je i potragu za novim kapetanom.

Izbornik Željko Babić već prilikom objave popisa potvrdio je kako će se dobro razmisliti i odvagnuti prije izbora novog kapetana, a odluka je pala na Marka Kopljara.

Kopljar će u budućim susretima predvoditi reprezentaciju kao kapetan, ali zbog prinove u obitelji neće sudjelovati u susretima na Croatia kupu protiv Makedonije i Crne Gore. Igrač Barcelone već je napustio reprezentaciju i zaputio se kući.

Osim što je Kopljar izabran za novog kapetana, izabran je i njegov zamjenik i to Zlatko Horvat koji će ga mijenjati u umaškim susretima.

Inače, promijenjen je termin utakmice između Hrvatske i Makedonije koji će biti odigran u petak od 18:30 umjesto od 19:05. Nedjeljni dvoboj protiv Crne Gore na rasporedu je od 15:45.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.11.2015. u 17:42
    ma ne zanimaju me pripremne tekme , kupovi već ozbiljno natjecanje protiv jake reprezentacije.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.11.2015. u 17:40
    akme meni nije mi dobro, ajme meni nije mi dobro...
    Obrisan korisnik
  • MAX9906.11.2015. u 21:22
    Marko će biti sasvim ok,ozbiljan je !!!
    MAX99
  • Obrisan korisnik06.11.2015. u 18:51
    Duvnjak premlad s 27 godina, pa nebi baš rekao plus Kopljar je samo 2 godine stariji od Duvnjaka, to samo sugerira koliko rano i nepotrebno struka odbacuje određene igrače.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.11.2015. u 10:21
    Duvnjak je možda neozbiljan, premlad i bez autoriteta pa ne može biti kapetan, a uz to je organizator igre bar do sada, a što nije ne važno? Babić ne zna izabrati igrače pa tako ni kapetana.
    Obrisan korisnik