Rukomet

16 golova Žane Marić u laganom prolazu Poljakinja protiv Maccabija

Mihaela Bradovski • nedjelja, 22.11.2015.
16 golova Žane Marić u laganom prolazu Poljakinja protiv Maccabija
Foto: Ivana Strahija

U dva susreta Challenge Cupa Žana Marić predvodila je Zaglebie u prolazu protiv izraelskog Maccabija. Poljakinje su uvjerljivo slavile u oba dvoboja, a Marić je postigla ukupno 16 golova...

Maccabi je ovog vikenda gostovao u Poljskoj gdje je odigrao oba susreta prvog kola Challenge Cupa i u oba susreta visoko je poražen.

Prva utakmica odigrana je u subotu, a Poljakinje su već tada riješile dvojbe oko prolaza pobjedom čak 41:12. O kolikoj razlici u kvaliteti se radi, dovoljno govori podatak da je domaći Metraco imao na poluvremenu nevjerojatnih 20:2.

U tom prvom susretu hrvatska reprezentativka Žana Marić bila je najefikasnija na susretu s deset postignutih pogodaka, a dobra je bila i u drugom susretu u kojem su priliku dobile i neke igračice koje su manje igrale. U toj utakmici postigla je šest pogodaka.

Drugi dvoboj Poljakinje su dobile s 37:17 i bez ikakvih problema plasirale su se u sljedeću rundu natjecanja, a bivša igračica Trogira, Lokomotive i Podravke uz Sanju Premović bila je najefikasnija kroz ova dva susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!