Nogomet

Guardiola: "Ćorić i Pjaca su vrlo talentirani, imat će velike karijere"

HINA, Ivan Detelić • četvrtak, 10.12.2015.
Guardiola: "Ćorić i Pjaca su vrlo talentirani, imat će velike karijere"
Foto: FaH

Nakon Bayernove potvrde prvog mjesta u skupini i pobjede nad Dinamom strateg minhenskog diva izjavio je kako je bio malo iznenađen sustavom igre domaće momčadi...

''I mi i Dinamo smo imali šanse, ali mi smo pobijedili. Loša vijest je ozljeda Benatije''.

"Dinamo je u ovoj utakmici igrao u drugačijoj formaciji, u rombu za razliku od utakmice u Münchenu gdje su igrali u liniji, pa nam je trebalo malo vremena da se tome prilagodimo. U drugom poluvremenu smo igrali puno bolje.".

Upitan za ždrijeb i za nastavak natjecanja Guardiola nije rekao kojeg protivnika priželjkuje, ali je neke želje izrazio: "U ponedjeljak ćemo vidjeti protiv koga ćemo igrati za četvrt-finale i samo želim da mi igrači budu spremni, da nas zaobiđu ozljede i da se takvi natječemo protiv najboljih momčadi Europe.

"Veliki komplimenti mojim igračima na borbenosti i zalaganju, pokazali su kvalitetu. Znao sam da Dinamo ima vrlo mladu momčad, a Ćorić i Pjaca su iznimno talentirani i sigurno će napraviti velike karijere. Nisam se previše zabrinjavao nakon prvog poluvremena bez golova, ali sam u svlačionici tražio od mojih igrača da zabiju gol", kazao je Guardiola.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!