Tenis

Polovičan učinak u Chennaiju, Ćorić u četvrtfinalu, Pavić se oprostio

Mihaela Bradovski • srijeda, 06.01.2016.
Polovičan učinak u Chennaiju, Ćorić u četvrtfinalu, Pavić se oprostio
Foto: EPA

Borna Ćorić prošao je i drugu prepreku na ATP turniru u Chennaiju i plasirao se u četvrtfinalu. Društvo mu neće praviti Ante Pavić koji je zaustavljen u drugom kolu...

Očekivana pobjeda Borne Ćorića i ipak očekivan poraz Ante Pavića. Ćorić nije dopustio iznenađenje u dvoboju protiv Austina Krajiceka kojeg je svladao sa 6:2, 7:5, ali isto tako niti Guillermo Garcia-Lopez nije dozvolio iznenađenje u dvoboju protiv Pavića. Španjolac je odnio pobjedu 7:6, 6:1.

Ćorić je prvi izašao na teren i odlično krenuo u meč protiv 104. igrača svijeta Austina Krajiceka. Hrvatski tenisač odmah je stigao do breaka, lakoćom osvajao svoje servis gemove, a onda na kraju seta uspio još jednom breaknuti Amerikanca te uzeti set.

U drugom setu Borna je bezuspješno pokušavao doći do prednosti, propustio je veliku priliku kod 3:3 kada nije iskoristio 0:40, a onda je u završnici seta ipak uspio oduzeti servis protivniku te odservirati za prolazak u četvrtfinale.

U četvrtfinalu Ćorić čeka boljeg iz meča između Australca Johna Millmana i Španjolca Roberta Bautiste Aguta.

Ante Pavić propustio je priliku barem otkinuti set Guillermu Garcia-Lopezu. U prvom setu propustio je ukupno čak devet break lopti od kojih je njih šest ujedno bilo i set lopte.

Nakon što je izgubio prvi set u 13. igri, Pavić je pao u drugom setu i Španjolac je sa 6:1 prošao dalje. U sljedećem kolu očekuje ga dvoboj protiv prvog nositelja Stana Wawrinke.

ATP Chennai, 2. kolo:
Borna Ćorić (Hrvatska, 8) - Austin Krajicek (SAD) 6:2, 7:5
Guillermo Garcia-Lopez (Španjolska, 5) - Ante Pavić (Hrvatska, kv.) 7:6(5), 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!