Nogomet

VIDEO: Milić strijelac u visokoj pobjedi Oostendea, Murićeva asistencija u debiju za Ajax

Mihaela Bradovski • nedjelja, 21.02.2016.
VIDEO: Milić strijelac u visokoj pobjedi Oostendea, Murićeva asistencija u debiju za Ajax
Foto: Getty

U ranom nedjeljnom terminu mladi hrvatski nogometaši istaknuli su se u nastupima za svoje momčadi. Antonio Milić bio je strijelac u visokoj 5:2 pobjedi Oostendea protiv Genta, a Robert Murić u debiju za prvu momčad Ajaxa upisao je asistenciju...

U 27. kolu belgijskog prvenstva Oostende je svladao Gent s 5:2, bio je to derbi dvoboj u kojem drugoplasirani Gent nije imao šanse. Oostende je čak pet puta zatresao mrežu Matza Selsa, a među strijelcima bio je i mladi hrvatski reprezentativac Antonio Milić.

Milić je bio strijelac u 15. minuti kada je postigao pogodak za preokret na 2:1, a osim njega za domaćina pogađali su i Jonckheere dvaput, Musona i El Ghanassy. Strijelci za goste bili su Kums iz kaznenog udarca i Depoitre.

Milić je odradio svih 90 minuta.

U nizozemskom prvenstvu nastavlja se bitka PSV-a i Ajaxa za naslov prvaka. Nakon 24. kola razmak je i dalje samo bod, a Ajax je ostao za petama PSV-u pobjedom 3:0 na svom terenu protiv Excelsiora.

U dresu Ajaxa napokon je debitirao Robert Murić koji odlično igra u mladoj momčadi, a u seniorskoj je dobio priliku od 82. minute umjesto El Ghazija.

Ajax je tada vodio s 2:0 golovima Milika, a Murić je u prvom nastupu već nakon tri minute na terenu asistirao Klaasenu za konačnih 3:0.

FOTO: Dean Mouhtaropoulos / Getty Images

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!