Nogomet

VIDEO: Boca Juniors i Atlético Nacional u polufinalu Copa Libertadoresa

HINA • petak, 20.05.2016.
VIDEO: Boca Juniors i Atlético Nacional u polufinalu Copa Libertadoresa
Foto: EPA

Boca Juniors i Atletico Nacional su se u četvrtak plasirali u polufinale Copa Libertadodes priključivši se tako Sao Paulu koji je plasman u polufinale ostvario večer prije pobijedivši Atletico Mineiro.

Argentinski Boca Juniors je mjesto u polufinalu osigurao pobjedom nad urugvajskim Nacionalom do koje je došao nakon izvođenja jedanaesteraca (4-3) s obzirom da je utakmica u regularnom dijelu završila neodlučenim rezultatom 1-1. Daniel Diaz de Nacional je doveo goste u vodstvo zabivši autogol u 21. minuti. Za 1-1 je u 72. minuti zabio Cristian Pavon.

U drugoj četvrtfinalnoj utakmici kolumbijski Atlético Nacional je bio bolji od argentinskog Rosario Centrala sa 3-1. Jedini gol za Argentince zabio je Marco Ruben, a strijelci za pobjednike su bili Macnelly Torres, Alejandro Guerra i Orlando Berrio.

Zadnju četvrtfinalnu utakmicu 25. svibnja igraju meksički Pumas i ekvadorski Independiente del Valle koji je dobio prvu utakmicu sa 2-1.

Rezultati četvrtfinalnih utakmica Copa Libertadores

Četvrtak:

Atletico Nacional - Rosario Central 3-1 (Macnelly Torres 45+2, Alejandro Guerra 50, Orlando Berrio 90+5 / Marco Ruben 8pen)

Boca Juniors - Nacional M. 1-1 (Cristian Pavon 72; Cata Diaz 20ag) Jedanaesterci: 4-3

Srijeda

Atletico Mineiro - Sao Paulo 2-1 (Juan Cazares 7, Carlos Carvalho 12/ Maicon 15)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!