Nogomet

Čop: "Nije vrijeme za podjele, ovakav ugođaj bi nas u cijeloj Hrvatskoj dočekao"

Branimir Korać • nedjelja, 22.05.2016.
Čop: "Nije vrijeme za podjele, ovakav ugođaj bi nas u cijeloj Hrvatskoj dočekao"
Foto: FaH

Hrvatska nogometna reprezentacija preselila je u Sveti Martin na Muri gdje je i odradila prvi trening, pred nekoliko tisuća gledatelja koji su bili sretni što su hrvatski reprezentativci u njihovom kraju...

Nakon okupljanja u Zagrebu, hrvatska reprezentacija preselila je u Sveti Martin na Muri gdje će odraditi prvi dio priprema za Europsko prvenstvo. Tamo je lijepo dočekana na samom dolasku u hotel, a kasnije i na stadionu Poleta gdje je odradila prvi trening pred u potpunosti ispunjenom prostoru oko igrališta.

Duje Čop izrazio je zadovoljstvo ovakvim dočekom, a što se tiče svoje pozicije u reprezentaciji, pokušat će se nametnuti izborniku i izboriti mjesto među putnicima u Francusku.

"Nije vrijeme za podjele, vjerujem da bi nas ovako dočekali u bilo kojem mjestu u Hrvatskoj. Ne znam tko će otpasti i ne zamaram se time, svi se želimo dokazati. Nadam se minutaži i da ću biti dio momčadi, ali odlučit će izbornik. Imamo priliku nametnuti se na svakom treningu", poručio je Čop.

Prilici se nada i Marko Rog koji je odradio dobro sezonu u Dinamu i izborio svoje mjesto na širem popisu.

"U Koprivnici očekujem pun stadion i lijepu atmosferu, bio bih jako sretan da dobijem priliku protiv Moldavije ili San Marina. U klubu sam imao dobru minutažu unatoč jakoj konkurenciji u veznom redu, imao sam dobar završetak sezone i šteta je da je ona taman završila kada sam uhvatio pravu formu. Vjerujem da ću se takav vratiti na klupske pripreme", dodaje Rog.

Čop vjeruje da Hrvatska ima dobre šanse za prolazak skupine koju smatra jednom od najtežih.

"Sve su momčadi kvalitetne, ali naša skupina je među najjačima. Međutim ne trebamo se nikoga bojati. Ako budemo pravi, napravit ćemo dobar rezultat. Kvalitetni smo i idemo od utakmice do utakmice."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.05.2016. u 14:33
    svaka čast
    Obrisan korisnik