Nogomet

Darijo Srna produžio vjernost Šahtaru za još jednu sezonu

Branimir Korać • srijeda, 25.05.2016.
Darijo Srna produžio vjernost Šahtaru za još jednu sezonu
Foto: EPA

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna i sljedeće sezone nosit će dres Šahtara. Kao što se i najavljivalo, Srna je stavio potpis na produženje ugovora...

Šahtarov rekorder i kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna još malo će učvrstiti taj svoj rekord noseći dres kluba iz Donecka i sljedeće sezone.

Srna je u više navrata najavljivao kako mu je želja ostati u Šahtaru do kraja karijere i čini se da će se to i ostvariti. Ugovor je produžen i za sljedeću sezonu nakon čega će se razgovarati o daljnjim koracima.

Srna je u dresu Šahtara od 2003. godine kada je u paketu sa Stipom Pletikosom došao iz Hajduka, odigrao je ukupno 492 utakmice i postigao 48 golova. Ove sezone nastupio je u 41 utakmici te je bio strijelac šest puta.

U sljedećoj sezoni vodit će ga novi trener s obzirom da je Mircea Lucescu napustio Šahtar i preselio u Zenit iz St. Peterburga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.05.2016. u 15:16
    Stvarno legenda šahtara i repke- Od ševčenka -neznam koji je igrač toliko bio popularan u Ukrajini
    Obrisan korisnik
  • 53njac25.05.2016. u 14:51
    ne bi me cudilo da nakon zavrsetka tog ugovora preuzme neku trenersku funkciju... iako sam uvjeren da jos barem 2 god moze dati vrhunskom nogometu
    53njac
  • Obrisan korisnik25.05.2016. u 13:31
    nado sam se i više, bar 2 godine
    Obrisan korisnik