Rukomet

Drugog dana Zagreb Opena 2016 odigrane 42 utakmice

Sportnet • subota, 18.06.2016.
Drugog dana Zagreb Opena 2016 odigrane 42 utakmice

Drugi dan Zagreb Opena 2016 protekao je u odličnoj atmosferi. Odigrane su 42 utakmice u kojima su dominirali BHC Dubrava i Detono Zagreb u muškoj konkurenciji te Kontesa Nera i Detono Zagreb u ženskoj.

Završni turnir Prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku bliži se kraju. U subotu su odigrane 42 utakmice u natjecateljskom dijelu u kojemu su u muškoj konkurenciji najuvjerljiviji bili Detono Zagreb sa četiri pobjede u četiri utakmice i omjerom od osam dobivenih i jednim izgubljenim setom. BHC Dubrava ima isto četiri pobjede u četiri odigrane utakmice, osam dobivenih i dva izgubljena seta.

U ženskoj konkurenciji, Kontesa Nera ima stopostotni učinak. Četiri utakmice bez poraza, a među njima i pobjeda nad mađarskom ekipom Agenta Girls, koju čini većina mađarskih reprezentativki. Djevojke iz Detona Zagreb imaju tri pobjede u tri utakmice, dok aktualne prvakinje, BHC Dubrava imaju jedan poraz i dvije pobjede.

“Prva utakmica protiv mađarskih juniorki je bila teška, njihove igračice su uigrane. Druga utakmica s OVB Beach Girls, isto mađarskom ekipom, je bila naporna. Mučile smo se jako, bile smo blizu u oba seta, no na kraju smo izgubile 2:0. Treća utakmica protiv Chemo Profila bila je za bodove u skupini i to smo pobjedile. Mislim da je ovo bila jedna od jačih skupina. Sutra svakako želimo pobijediti četvrfinale i tako si osigurati polufinale”, rekla je Kristina Smiljanić iz BHC Dubrave.

Osim natjecateljskog dijela turnira, odigrane su i dvije prijateljske utakmice hrvatske muške reprezentacije u kojima su hrvatski pjeskaši svladali ekipu Helios Beograd iz Srbije te mađarsku ekipu OVB Beach Boy’z.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!