Nogomet

Niko Kranjčar vraća se u Europu i seli u redove Glasgow Rangersa

Branimir Korać • ponedjeljak, 20.06.2016.
Niko Kranjčar vraća se u Europu i seli u redove Glasgow Rangersa
Foto: FaH

Nakon kratke epizode u drugoj američkoj ligi i redovima slavnih New York Cosmosa, Niko Kranjčar vraća se u Europu gdje će se pokušati vratiti na veliku scenu u redovima Glasgow Rangersa...

Bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar ne odustaje od nogometa na visokoj razini. Iako nije baš ona najviša, slijedi razina koja je svakako viša od New York Cosmosa gdje je proveo kraće vrijeme dok je bio u potrazi za angažmanom.

Već neko vrijeme pričalo se o interesu Glasgow Rangersa koji su izborili ulazak u škotsku Premier ligu, a sada je ta priča dobila i potvrdu te će Kranjčar tijekom tjedna obaviti liječnički pregled, a ako bude sve u redu, potpisat će dvogodišnji ugovor.

"Niko se htio vratiti u Europu po novi izazov. U srijedu dolazi u Glasgow na liječnički pregled, a Rangerse smatra kao dobrom opcijom za nastavak karijere. Imao je dobru karijeru i još uvijek smatra da nije vrijeme za kraj. Rangersi su dobar klub", rekao je Nikin zastupnik Emil Žgur.

Žgur je potvrdio kako je Kranjčar imao još nekih ponuda.

"Bilo je ponuda iz Azije, ali htio je ponovno staviti sebe na ispit. Želi pokazati da je dovoljno spreman i sada sve ovisi o liječničkom pregledu", dodaje Žgur.

Kranjčar se tako vraća na Otok gdje je igrao u Engleskoj u dresu Portsmoutha, Tottenhama i QPR-a, a sada će se okušati i u žestokoj škotskoj ligi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Tko Gdje21.06.2016. u 04:16
    Sretno
    Tko Gdje