Nogomet

Griezmann: „Rekli smo si neke stvari u svlačionici i u drugi dio izašli kao prava momčad“

Niko Rukavina • nedjelja, 26.06.2016.
Griezmann: „Rekli smo si neke stvari u svlačionici i u drugi dio izašli kao prava momčad“
Foto: EPA

Francuska je nakon preokreta svladala Republiku Irsku i plasirala se u četvrtfinale u kojem čeka pobjednika dvoboja Engleska – Island. Tricolori nisu izgledali najbolje u drugom dijelu, no sve je preokrenuo sjajni Antoine Griezmann u razmaku od 8 minuta…

Irska je do vodstva došla već u 2. minuti pogotkom Robbieja Bradyja udarcem s bijele točke te su jako dobro stajali na terenu sve do 58. No, Irska je imala tri dana za odmor manje, te se u posljednjih pola sata u potpunosti raspala.

“Teško je igrati kada primiš gol iz penala na samom otvaranju utakmice. No, ostvarili smo svoju misiju. Uvođenjem Kingsleyja Commana ubrzali smo igru i postali smo puno opasniji“ rekao je francuski izbornik Didier Deschamps.

Junak dvoboja bio je Antoine Griezmann koji je u razmaku od 58. do 66. zabio dva gola i izborio isključenje Shanea Duffyja. Do kraja utakmice mogao je zabiti još pokoji pogodak.

“Nismo igrali najbolje u prvom dijelu, no trener nam je rekao određene stvari u svlačionici, sami smo si među sobom rekli neke stvari, te smo uz pomoć navijača stigli do pobjede. U drugom dijelu bili smo prava momčad“, rekao je nakon dvoboja Griezmann.

EP 2016., skupina D

1Hrvatska 35:3+27
2Španjolska 35:2+36
3Turska 32:4-23
4Češka 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!