Nogomet

Kranjčar: "Ostvarili smo po što smo došli"

HINA • srijeda, 13.07.2016.
Kranjčar: "Ostvarili smo po što smo došli"
Foto: FaH

Mislim da smo ostvarili po što smo došli u Skoplje - odličan rezultat i pobjedu za uzvrat, kazao je Zlatko Kranjčar nakon Dinamove 2-1 pobjede protiv Vardara u prvom susretu 2. pretkola Lige prvaka.

"Dobro smo ušli u utakmicu. Nametnuli smo ritam, a Vardar je pokazao da zna zaprijetiti iz kontri što su i uspjeli. Mi smo igrali svoju igru, poveli i zasluženo na odmor odnijeli dva pogotka. U drugom dijelu se igralo dosta otvoreno, mislim da smo mogli utakmicu riješiti i prije još kojim golom iako su oni pogodili stativu i prečku. Kada se pogleda cijeli dojam mislim da smo bili bolji i zasluženo odnijeli pobjedu," rekao je Kranjčar.

Golove za hrvatskog prvaka zabili su Nemanja Mijušković (21-autogol) i Marko Rog (30), dok je strijelac za makedonski sastav bio Hovhannes Hambartsumjan (54).

"Znali smo da je Vardar jako dobra momčad, ali vidi se iskustvo i da je Dinamo ipak za nijansu bolji. Imamo veliku prednost i svjesni smo toga, ali isto tako moramo biti oprezni i ne smijemo dozvoliti Vardaru da nas iznenadi," poručio je Kranjčar.

Strijelac drugog pogotka za 'modre' Marko Rog bio je sretan zbog postignutog pogotka i gostujuće pobjede.

"Svi smo sretni zbog pobjede, mislim da smo zasluženo došli do nje. Imamo lijepu prednost uoči uzvrata, pokazali smo da smo bolja momčad, ali čeka nas još jedna teška utakmica u kojoj ćemo, uvjeren sam, potvrditi prolaz i plasirati se dalje. Moj gol? Naravno da sam sretan, odlično sam otvorio sezonu i neka se samo ovako nastavi," kazao je Rog.

Uzvratni susret je 20. srpnja na stadionu Maksimir.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!