Nogomet

Pušnik: "Hajduk ide na pobjedu protiv Iasija već u prvom susretu"

HINA • srijeda, 13.07.2016.
Pušnik: "Hajduk ide na pobjedu protiv Iasija već u prvom susretu"
Foto: FaH

Trener nogometaša Hajduka Marijan Pušnik u srijedu je najavio kako će njegova momčad ići na pobjedu protiv rumunjske ekipe CSMS Iasi u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige koja će se igrati u četvrtak u Rumunjskoj istaknuvši kako su Splićani favoriti u toj utakmici.

"Hajduk će igrati agresivno prema naprijed i želimo dati gol više od protivika. Ja sam optimist, a i u cijeloj našoj momčadi ozračje je optimistično," rekao je Pušnik novinarima u Splitu uoči polaska ekipe Hajduka u Rumunjsku.

Po njegovim riječima Hajduk je veliki klub i favorit je u utakmici protiv Iasia i tako se treba postaviti na terenu. Pušnik je također rekao kako ne očekuje napadačku igru rumunjske momčadi.

"Oni prakticiraju obrambeni sustav 4-5-1 i igraju 'na nulu' s brzim protunapadima," kazao je Pušnik.

Zbog ozljede na popisu putnika nema Tina Sušića, Marka Futacsa i Josipa Bašića, dok bi Lovre Kalinić trebao konkurirati za uzvrat u Splitu.

"Iasi je dobro organizirana i kompaktna momčad koja igra defanzivno, a na nama je da nametnemo svoj ritam igre i na terenu pokažemo kako smo bolja momčad," poručio je branič Zoran Nižić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!