Nogomet

VIDEO: Niko Kranjčar lijepim pogotkom potvrdio visoku pobjedu Rangersa

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.07.2016.
VIDEO: Niko Kranjčar lijepim pogotkom potvrdio visoku pobjedu Rangersa
Foto: Duje Bonačić

U susretu Betfred Cupa Rangersi su na Ibroxu ugostili trećeligaša Stanraer i upisali pobjedu 3:0. Strijelac trećeg pogotka za domaćina bio je Niko Kranjčar...

Rangersi nastavljaju dominirati skupinom F Betfred Cupa, upisali su i četvrtu pobjedu i to uvjerljivu 3:0 s kojom su poboljšali gol razliku na 10:0.

Protivnik im je bio Stanraer, trećeligaš koji je u prva dva susreta također bio uspješan i upisao dvije pobjede, međutim u Glasgowu nije imao šanse te je ispraćen glatkim porazom.

Rangerse je predvodio Martyn Waghorn koji ih je doveo u vodstvo već u četvrtoj minuti pogotkom iz kaznenog udarca nakon što je u 16 metara srušen Barrie McKay.

Već u 16. minuti drugi pogodak za Waghorna. Pogreška gostujuće obrane je kažnjena i domaći napadač sjurio se prema golu te povisio prednost.

Do kraja prvog dijela pogodaka nije bilo, a onda je već u 52. minuti Niko Kranjčar postigao svoj prvijenac u dresu Rangersa. Lijepim udarcem u donji kut povisio je vodstvo i postavio konačnih 3:0.

Bivši hrvatski reprezentativac odradio je svih 90 minuta, a posebno raspoložen bio je u drugom poluvremenu kada je pokazao da je pravo pojačanje za škotsku momčad.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!