Nogomet

Kranjčar: "U Tbilisiju neće biti lako, ali vjerujemo u sebe i u prolaz"

Branimir Korać • utorak, 26.07.2016.
Kranjčar: "U Tbilisiju neće biti lako, ali vjerujemo u sebe i u prolaz"
Foto: FaH

Cico Kranjčar bio je zadovoljan nakon Dinamove pobjede u prvom susretu trećeg pretkola Lige prvaka protiv imenjaka iz Tbilisija. Modri su slavili 2:0 i nose solidnu prednost na uzvrat...

Dinamo je ostvario zacrtano, upisao je pobjedu u Maksimiru bez primljenog gola i mirnije putuje na uzvrat u Tbilisi. Nije imao lagan posao, gosti su se postavili čvrsto i nisu dopustili Modrima da dominiraju u onoj mjeri u kojoj su željeli.

Trener domaćina Zlatko Kranjčar priznaje da je ipak očekivao nešto lakšu utakmicu.

"Nije počelo dobro, prvih 15-ak minuta nismo bili na očekivanoj razini, ali onda smo se podigli i kroz našu kvalitetu stigli do golova. Šteta što nismo iskoristili još koju priliku, mogli smo i uvjerljivije slaviti. Naša pobjeda je zaslužena iako smo imali težu utakmicu nego što smo očekivali."

U Tbilisiju ne očekuje jednostavan posao.

"Gruzijci su dobri, ali mi smo ipak bolji. Tamo neće biti jednostavno, pokušat će nas iznenaditi, ali ovaj rezultat daje nam vjeru i samopouzdanje da možemo do četvrtog pretkola."

Kranjčar je iznenadio ostavljanjem Schildenfelda na klupi i uvođenjem Benkovića u prvu momčad te je pojasnio i ulazak Jonasa.

"Benković je odigrao sjajnu utakmicu i to mu treba biti podstrek za budućnost. Schildenfeldovu vrijednost time ne umanjujemo, on je dio ove momčadi i svaki taj igrač nam je potreban. Što se tiče Jonasa, u tim trenucima igra nam je pala i trebali smo takvog igrača na terenu."

Što se tiče Machada, iz kluba su poručili kako nije riječ o nikakvoj ozljedi već mu je pao tlak i skoro se onesvijestio na travnjaku stoga je morao napustiti igru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.07.2016. u 15:54
    nije još gotovo
    Obrisan korisnik
  • Veni vidi vici27.07.2016. u 08:25
    Dinamo je osigurao prolaz, ne zato što je dobar, već zato što je imenjak iz Tbilisija još lošiji
    Veni vidi vici
  • msc27.07.2016. u 08:22
    rezultat puno bolji od igre
    msc