Nogomet

Pušnik: "Bilo je ovo super prvo poluvrijeme 180-minutnog dvoboja protiv Oleksandrije"

Branimir Korać • četvrtak, 28.07.2016.
Pušnik: "Bilo je ovo super prvo poluvrijeme 180-minutnog dvoboja protiv Oleksandrije"
Foto: Bruno Karadža

Splićani su na najbolji mogući način odradili prvi susret trećeg pretkola Europske lige i napravili veliki korak prema prolazu u play-off...

Oleksandrija je na mala vrata ušla u treće pretkolo Europske lige, nakon što je Dnipro zaradio suspenziju i nije mu odobrena licenca za nastup, Oleksandrija je zauzela njegovo mjesto i debitirala u europskim natjecanjima.

Iako su svi upozoravali da je riječ o vrlo neugodnoj momčadi koja je u najmanju ruku egal s Hajdukom, domaćin je bio očito impresioniran i odigrao je vrlo loše što je Hajduk znao kazniti te već u prvom susretu riješiti pitanje prolaza pobjedom 3:0.

Imali su Ukrajinci poneku šansu, spašavao je i Lovre Kalinić, ali nakon što nisu to iskoristili, u završnici su se raspali i Erceg i Ohandza potvrdili su visoku pobjedu.

"Iskrene čestitke igračima na izvanrednom drugom poluvremenu i vrlo vrijednoj i uvjerljivoj pobjedi. Bilo je ovo super prvo poluvrijeme 180-minutnog dvoboja protiv Oleksandrije, čekamo sada uzvrat na punom Poljudu. Ali, u mislima nam je sada samo nedjeljno gostovanje protiv Splita gdje trebamo potvrditi ovu pobjedu", prenosi Hajdukova stranica riječi trenera Marijana Pušnika.

Nakon europskih zadaća, Hajduk se okreće prvenstvu gdje u Parku mladeži gostuje kod gradskog rivala i pun samopouzdanja ulazi u taj susret. Doboj drugog kola protiv Dinama bio je odgođen stoga će ovo Hajduku biti tek drugi ovosezonski prvenstveni susret. Podsjećamo, u prvom kolu svladao je Cibaliju u Vinkovcima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dalmatino_Th29.07.2016. u 13:37
    Treba smanjit euforiju. Hajduk je znao ispadat iz UEFA natjecanja nakon visokih pobjeda u prvim utakmicama.
    Dalmatino_Th
  • Tko Gdje29.07.2016. u 01:32
    Zar se ne igra uzvrat pa je Hajduk već prošao?
    Tko Gdje