Nogomet

Kek: "Rezultat je aktivan, mogli smo voditi, ali na kraju smo mogli biti i kažnjeni"

Branimir Korać • četvrtak, 28.07.2016.
Kek: "Rezultat je aktivan, mogli smo voditi, ali na kraju smo mogli biti i kažnjeni"
Foto: FaH

Rijeka se iz Istanbula vraća zadovoljna. Odigrala je bez pogodaka protiv favoriziranog Basaksehira i ima dobar rezultat uoči uzvrata na Rujevici...

Matjaž Kek zadovoljan je ishodom prvog dvoboja s turskim Basaksehirom, 0:0 iz Istanbula ostavlja posve otvorenim uzvrat na Rujevici.

"Aktivan rezultat za obje ekipe, dosta dobro smo kontrolirali igru, mogli smo i povesti, a na kraju smo skoro bili kažnjeni. Očekivana utakmica. Naše razmišljanje je okrenuto prema Osijeku gdje nas za tri dana čeka teška utakmica i moramo se rekuperirati."

Kek je posebno pohvalio igru zadnje linije.

"U nekim trenucima nedostajalo nam je možda malo više odlučnosti da izađemo kvalitetnije. No možemo biti zadovoljni kako je odigrala obrana, napravila je vrlo malo grešaka, a posebno veliki kompliment za Zutu."

Trener domaćina Abdullah Avci bio je nezadovoljan prvim dijelom, ali zato vrlo zadovoljan nastavkom susreta.

"U prvom poluvremenu dosta smo griješili, igrali smo previše dugačkim loptama i nismo bili dovoljno agresivni na druge lopte. Drugo poluvrijeme bilo je puno bolje kada je Belözoglu uzeo konce igre u svoje ruke. Ovaj rezultat daje i nama i Rijeci podjednake šanse u uzvratu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!