Nogomet

Protivnici Hajduka i Lokomotive u Europskoj ligi doživjeli poraze

Branimir Korać • nedjelja, 07.08.2016.
Protivnici Hajduka i Lokomotive u Europskoj ligi doživjeli poraze
Foto: EPA

Genk i Maccabi iz Tel Aviva igrat će protiv Lokomotive i Hajduka u play-offu Europske lige, a oba kluba upisala su poraze u susretima ovog vikenda...

Genk je u prvenstvenom dvoboju gostovao kod Genta i nije stigao do bodova, domaćin je slavio s 1:0. Dugo je na semaforu stajalo 0:0 iako je Gent bio bolja i opasnija momčad, a takav nastup isplatio mu se u sudačkoj nadoknadi.

Obrana gostiju slomljena je tek u sudačkoj nadoknadi susreta kada Jeremy Perbet postiže pogodak za konačnih 1:0 na asistenciju novog reprezentativca Bosne i Hercegovine Danijela Miličevića. Perbet je ovoljetno pojačanje iz Charleroija, a ovo mu je bio prvijenac u dresu Genta.

Genk je u ovom susretu nastupio u sastavu: Marco Bizot - Sandy Walsh (36. Dries Wouters), Wilfred Ndidi, Sebastian Dewaest, Jere Uronen - Alejandro Pozuelo, Neeskens Kebano (74. Bennard Kumordzi), Bryan Heynen - Thomas Buffel, Nikolaos Karelis (66. Mbwana Samata), Leon bailey.

Maccabi iz Tel Aviva igrao je susret trećeg kola Toto Cupa, gopstovao je kod Bnei Yehude i upisao poraz 2:1. U završnici susreta Orlando Sa bio je strijelac za Hajdukovog protivnika, ali samo za smanjenje zaostatka.

Trener Maccabija Šota Arveladze napravio je dosta izmjena u početnih 11, to se nije pokazalo dobrim potezom i gosti su upisali poraz.

Krenuo je sastav: Haviv Ohayon - Eli Dasa, Omri Ben Harush, Tal Ben Haim, Dor Peretz - Shlomi Azulay, Eyal Golasa, Eliel Peretz, Oscar Scarione - Eden Ben Basat, Tal Ben Chaim.

Inače Bnei Yehuda povela je u 14. minuti lijepim pogotkom bivšeg igrača Zadra i Splita Antonija Mršića, a na 2:0 povisio je Almog Buzaglo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • msc08.08.2016. u 12:51
    u naslovu piše: "Protivnici Hajduka i Lokomotive u Europskoj ligi doživjeli poraze". Kad se čita naslov ispada da su Genk i Maccabi izgubili utakmice u europskoj ligi, a ne u prvenstvu. Logičnije, točnije i nedvosmislenije bi bilo da je stavljen naslov: "Europrotivnici Hajduka i... [više na forumu]
    msc