Ostali sportovi

Kopljar sastavio taktiku za Dance, izbornik najavljuje rast forme

Nikola Raič • petak, 12.08.2016.
Kopljar sastavio taktiku za Dance, izbornik najavljuje rast forme
Foto: FaH

Na krilima ponajboljeg igrača svijeta, hrvatska rukometna reprezentacija došla je do vrijedne pobjede protiv Danske...

Iako još uvijek priželjkujemo bolje nastupe hrvatskih rukometaša, danas je sve nedostatke nadoknadio Domagoj Duvnjak s osam pogodaka i odveo Hrvatsku do pobjede. U idućem kolu rukometaše čekaju stari znanci i najteži protivnik, momčad Francuske.

Najbolji igrač susreta, Duvnjak istaknuo je sve osim sebe, naravno: “Taktička priprema, fenomenalna obrana i fantastičan postotak obrana naših vratara najzaslužniji su za ovu pobjedu. Ostajemo čvrsto na zemlji i nastavljamo s turnirom.”

Izbornik Babić nije propustio napomenuti da se Hrvatska diže: “Hrvatska je danas igrala dobro. Mislim da je krucijalna bila vjera i jedna homogenost, timski duh. Jer mi smo jednostavno vjerovali da mi to možemo napraviti. Forma se, naravno diže, kao što smo i ranije pričali. I normalno, to je sport. Danas smo mi bili bolji, a Danci slabiji. Vjerujem da je danas pobijedio tim i vjera, a rekli smo da će se forma dizati kroz turnir.”

Izbornik je pohvalio sjajnu obranu Marka Kopljara te istaknuo kao je baš Kopljar zaslužan za sjajnu taktičku pripremu utakmicu. Osvrnuo se izbornik i na Francuze: “Jako se veselim tom susretu, nama će biti teško, ali bit će i njima.”

Kapetan Kopljar zaključio je: “Konačno smo izašli iz grča u kojem smo bili prve dvije utakmice, najvažnije je da smo se malo opustili i zato sve izgleda bolje. Uspjeli smo dosta dobro zaustaviti njihovo najjače oružje, kontru, i odigrali smo taktički zrelo.”

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.08.2016. u 11:09
    kapetan se budi..
    Obrisan korisnik
  • Perfect12.08.2016. u 09:38
    Zaboravih, "Kopljar"...možeš mislit.
    Perfect
  • Perfect12.08.2016. u 09:35
    Dobra mu je taktika, kad je sebe , a pogotovo Mamića izbacio iz glavnine napada i nagovorio nekog da igra obranu,sve se može kad se hoće, samo je pitanje zašto se nekad hoće, a nekad neće.
    Perfect
  • Obrisan korisnik12.08.2016. u 05:01
    samo nek sastavlja dok igamo ovako:-)
    Obrisan korisnik
  • narada10812.08.2016. u 01:58
    Znači ima nade za naš rukomet, Marko sastvlja taktiku ;-)
    narada108