Zimski sportovi

Hokejaši Medveščaka su prva KHL momčad koja će nastupati na britanskom tlu uopće

Sportnet • subota, 13.08.2016.
Hokejaši Medveščaka su prva KHL momčad koja će nastupati na britanskom tlu uopće
Foto: FaH

U velikom finalu pripremnog kampa u Walesu zagrebački Medvjedi večeras će svojim domaćinima, Cardiff Devilsima, pomoći započeti proslavu njihovog 30. rođendana.

Bit će im ovo treća, odnosno, četvrta utakmica predsezone. U prve dvije Medvjedi su bez primljenog pogotka i uz dva pogotka u igri s igračem manje došli do dvije pobjede. Kapetan Mike Glumac i novak na poziciji napadača, Mark Katic pospremali su pakove u suparničke mreže u Češkoj, dok su sva trojica vratara – Niko Hovinen, Sergej Gajdučenko, i Danny Taylor svojim odličnim nastupima spremno održavali gostujuću mrežu praznom.

„Imali smo odličan pripremni tjedan u Cardiffu i veselimo se jednom jakom završetku s dvije kompetitivne utakmice“, kratko je rekao glavni trener Dwyer.

"Rezultat je bio dobar za momčad, ali još uvijek nisam u formi u kojoj moram biti. Gledajući na sezonu koja nas čeka, moram podići razinu igre da bismo bili uspješni", rekao je Taylor o svom napretku u predsezoni.

Mladi napadač Medvjeda, Jiri Smejkal komentirao je stanje u momčadi i očekivanja pred utakmice:

"Intenzivno smo zajedno tri tjedna i ove pripreme van Zagreba su nam dobro došle da se jako dobro upoznamo. Svi se sležemo i atmosfera nam je odlična. Veselimo se utakmicama jer već tjedan dana samo treniramo. Jedva čekamo stati na led protiv druge momčadi."

Za sve koji nisu u Cardiffu, livestream je moguć preko poveznice: https://www.icetime.tv/index.php/events/ps01/

Podsjećamo kako su godišnje ulaznice za novu sezonu KHL-a od ovog tjedna u prodaji.

www.medvescak.com

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!