Nogomet

Izbornik Čačić objavio popis kandidata za susrete s Kosovom i Finskom

Branimir Korać • petak, 30.09.2016.
Izbornik Čačić objavio popis kandidata za susrete s Kosovom i Finskom
Foto: FaH

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju očekuju kvalifikacijski susreti protiv Kosova i Finske u gostima, a izbornik Ante Čačić objavio je popis igrača na koje računa za te dvoboje...

Nekih velikih iznenađenja na popisu Ante Čačića nema. Izbornik se oslonio uglavnom na one snage na koje je računao za dvoboj protiv Turske na startu kvalifikacija.

U odnosu na taj popis sa starta kvalifikacija, nema Ante Ćorića i Marka Roga koji su priključeni mladoj reprezentaciji gdje ih očekuje važan dvoboj protiv Švedske. Čačić je tako na popisu za Tursku imao 23 igrača, a sada dvojicu manje.

Hrvatsku očekuju dva susreta u ovom kvalifikacijskom terminu, prvo će 6. listopada gostovati u Skadru gdje će igrati protiv Kosova, a tri dana kasnije u Tampereu igra protiv Finske.

Podsjećamo, na startu kvalifikacija Hrvatska je u praznom Maksimiru ugostila Tursku i remizirala 1:1.

Popis igrača

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Lazio)

Braniči: Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Ivan Strinić (Napoli), Josip Pivarić (Dinamo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mateo Kovačić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter)

Napadači: Marko Pjaca (Juventus), Duje Čop (Sporting Gijon), Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim)

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Pope John Paul II30.09.2016. u 11:17
    Pivarić, ha, ha, ha!!
    Pope John Paul II
  • Obrisan korisnik30.09.2016. u 11:05
    Normalno da je bolji od Pivarića koji dobiva najmanje 3 komada kao dio jedne od najslabije obrane u Ligi prvaka, ali se Pivarića mora prodati, pa će ga se gurati u A-selekciju do daljnjeg. Nakon što njega prodaju, morat će se još prodati i Antolića i tako u krug, svi znamo da reprezentacija služi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • qvestor30.09.2016. u 10:50
    mislim da je Leovac zaslužio biti pozvan, u ovom trenutku je bolji od Pivarića
    qvestor