Nogomet

Bauza: "Svi moramo voditi brigu o Messiju, mi u Argentini nikad se nismo igrali s njegovim nastupom"

Branimir Korać • utorak, 04.10.2016.
Bauza: "Svi moramo voditi brigu o Messiju, mi u Argentini nikad se nismo igrali s njegovim nastupom"
Foto: EPA

Lionel Messi i dalje liječi ozljedu zbog koje će propustiti i kvalifikacijske dvoboje protiv Perua i Paragvaja. Argentinski izbornik Eduardo Bauza neizravno je poručio Barceloni da bi trebala malo pametnije dozirati njegove nastupe...

Ozljeda i dalje muči Messija koji se još uvijek oporavlja i još će pričekati na povratak na travnjak.

"Messi je zabrinut zbog ozljede, želi igrati i teško mu je bez utakmica. Nikad se nismo igrali s njegovim nastupom, moramo svi biti oprezni kada je Leo u pitanju", poručio je argentinski izbornik Eduardo Bauza.

"Barcelonini liječnici savršeno dobro znaju što im je činiti. On je sada u fazi rehabilitacije što je dobra vijest i mislim da će biti na pravoj razini kada se vrati. Još jednom kažem, svi moramo voditi brigu o Messiju. Kod nas je u reprezentaciji odigrao samo jednu utakmicu u tri mjeseca", poslao je Bauza malu poruku Barceloni.

Kao zamjenu za Messija u kvalifikacijskim susretima protiv Perua i Paragvaja, Bauza vidi Paula Dybalu.

"Nema našeg najboljeg igrača i moramo pronaći drugo rješenje. Mi imamo dovoljno dobrih igrača i vjerujem da ćemo znati reagirati. Ideja je da Gonzalo Higuain igra 'devetku', a Sergio Aguero odmah iza njega. Paulo Dybala igrao bi na Messijevoj poziciji. On to može igrati, Paulo je igrač koji može prelomiti utakmicu."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!