Košarka

Visoke pobjede Zenita i Uniksa, osam poena Banića

Petar Jenjić • nedjelja, 09.10.2016.
Visoke pobjede Zenita i Uniksa, osam poena Banića
Foto: EPA

Danas su odigrane nove dvije utakmice u VTB ligi, a visoke su pobjede ostvarili Zenit St. Petersburg i Uniks Kazan, uz osam poena Marka Banića...

U današnje je dvije utakmice VTB lige neizvjesnost potpuno izostala, a do pobjeda su došli Zenit St.Petersburg i Uniks Kazan.

Zenit St. Petersburg je u ovosezonskom debiju slavio na gostovanju kod bjeloruskog Tsmoki Minska. Ovaj je susret uglavnom riješen u prvoj dionici, koju su gosti zaključili sa prednošću od 20:8, a do kraja je održavali.

Do pobjede ih je predvodio Janis Timma sa 20 koševa, dok je Sergej Karašev ubacio 18 poena. Najefikasniji je kod Minska bio Dru Joyce sa 23 poena, dok je Đorđe Gagić dodao 11 koševa uz deset skokova.

Uniks je bez većih problema kod kuće potopio momčad Jeniseja te ostao stopostotan sa tri pobjede iz isto koliko utakmica. Konačnih +44 dovoljno govori o razlici u kvaliteti.

Do pobjede ih je predvodio Keith Langford sa 17 poena, dok je Coty Clarke dodao 14 koševa. Marko Banić završio je susret sa osam poena i pet skokova za 23 minuta provedenih na parketu. Jedini je dvocifren kod Jeniseja bio Andrej Koščev sa 13 poena.

VTB liga:
Tsmoki Minsk – Zenit St. Petersburg 58:71
Uniks Kazan- Jenisej 100:56

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!