Sportnet

Iz sata u sat: Dalić u finalu Azijske Lige prvaka

Sportnet • utorak, 18.10.2016.
Iz sata u sat: Dalić u finalu Azijske Lige prvaka
Foto: EPA

Liga prvaka u nogometu donosi treće kolo, a prvo kolo bit će odigrano i u Fibinoj Ligi prvaka. U akciji su i Dinamo i Cibona koji u Zagrebu dočekuju španjolske klubove...

20:00 (NOGOMET - SLOVENIJA) - U prvom susretu četvrtfinala Slovenskog kupa Krka je u gostima s 2:0 svladala Rudar iz Velenja. Jedan od pogodaka postigao je Tomas Vukadin dok je osim njega strijelac bio i Luka Kambić.


19:15 (NOGOMET - AZIJSKA LIGA PRVAKA) - Zlatko Dalić s Al Ainom plasirao se u finale Azijske Lige prvaka. Nakon 3:1 pobjede u prvom susretu protiv Al Jaisha, u gostima je odigrao 2:2. Dalićeva momčad povela je golom Omara Abdulrahmana da bi Al Jaish na ulasku u zadnjih deset minuta vodio 2:1 golovima Romarinha. Gosti su se uspjeli obraniti i u završnici golom Mohammeda Abdulrahmana poravnati na 2:2 i proći u finale.


18:51 (DIZANJE UTEGA) - Međunarodni olimpijski odbor (MOO) u utorak je oduzeo srebrnu medalju ruskom dizaču utega Aptiju Avhadovu koju je osvojio na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. u kategoriji do 85 kilograma zbog korištenja dopinga. U uzorku 23-godišnjeg ruskog dizača pronađene su zabranjene supstance turinabol i drostanolon. Zbog sumnji u sustavno korištenje dopinga ranije ove godine je Međunarodni dizački savez zabranio svim ruskim dizačima nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. (Hina)


18:00 (NOGOMET - LIGA PRVAKA U-19) - Rezultati trećeg kola:

CSKA Moskva - Monaco 4:1 (Žamaletdinov 2, Ouedraogo ag, Čalov / Muyumba)
Club Brugge - Porto 0:2 (Rui Pedro 2)
Leicester - Kopenhagen 3:2 (Pascanu, Ndukwu 2 / Rojkjaer, Wind)
Lyon - Juventus 0:3 (Carigara, Leris, Clemenza)
Bayer Leverkusen - Tottenham 3:1 (Bednarczyk, Harenbrock, Handwerker / Roles)
Real Madrid - Legia 3:2 (Feuillasier, Gomez, Bondarenko ag / Kulenović, Bondarenko)
Sporting Lisabon - Borussia Dortmund 1:1 (Marques / Kyeremateng)


10:39 (NOGOMET - ENGLESKA) - Kako tvrde otočki mediji, Pep Guardiola mogao bi pojačanja potražiti u Bayernu, a prva meta Cityja trebao bi biti David Alaba kojem bi Manchester ponudio 150 tisuća funti tjedne plaće što je dvostruko više nego što sada ima u Bayernu. (bk)


9:50 (NOGOMET - ENGLESKA) - Jose Mourinho nije zadovoljan nastupom Paula Pogbe protiv Liverpoola te tvrdi kako je očekivao više od njega. Portugalac je nakon susreta bio vrlo zadovoljan obrambenim nastupom svoje momčadi, ali Pogba ga je razočarao napadačkim učinkom gdje je izostao njegov značajniji učinak. Mourinho mu posebno zamjera premalo prodora i ulazaka između linija. (bk)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!