Nogomet

Livaković i Soudani zadovoljni igrom, ali žale za propuštenim prilikama

Sportnet • srijeda, 19.10.2016.
Livaković i Soudani zadovoljni igrom, ali žale za propuštenim prilikama
Foto: FaH

Nakon uvodnih poraza od Lyona (3:0) i Juventusa (4:0), Dinamo je napokon pružio dobar otpor u Ligi prvaka te je od Seville, trećeplasirane u španjolskom prvenstvu, izgubio s minimalnih 1:0.

AUTOR: Antonia Matas

Golman Dinama, Dominik Livaković, sinoć je odigrao dobru utakmicu i ostavio pozitivan utisak. Igrom svoje momčadi bio je zadovoljan, no žali za propuštenim šansama.

Prema pisanju službenih stranica kluba, dvadesetjednogodišnji čuvar mreže Modrih je izjavio: „Smatram da smo ostavili dobar dojam. Dobro smo se postavili, ali nismo uspjeli iskoristiti svoje šanse. Naravno da nam je žao i sigurno da nismo sretni jer smo primili gol na našu grešku. Bit će teško u Sevilli, ali kao i uvijek borit ćemo se i dati sve od sebe.“

Ovomu je dodao i to kako je svaka skupina teška, pa tako i ova njihova, ali da su ovoga puta imali par uistinu dobrih prilika koje nisu uspjeli iskoristiti.

Dinamov Alžirac Hilal Soudani, također je zadovoljan onim što je njegova ekipa pokazala, no ostaje žal za nepostignutim pogotkom. „Utakmica je bila teška, ali zanimljiva i dobra. Bili smo jako blizu pozitivnog rezultata i žao nam je što nismo uspjeli zabiti gol. Imali smo super prilike u drugom dijelu, ali nažalost nismo ih iskoristili“, rekao je desni krilni napadač za službene Dinamove stranice. Za Sevillu je imao samo riječi hvale te najavio kako u Španjolsku idu po dobar rezultat.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!