Ostali sportovi

WORLD SERIES: Indiansi novom pobjedom na korak do osvajanja naslova

Petar Jenjić • nedjelja, 30.10.2016.
WORLD SERIES: Indiansi  novom pobjedom na korak do osvajanja naslova
Foto: EPA

Bejzbol momčad Cleveland Indiansa slavila je i noćas protiv Chicago Cubsa te došla na korak do osvajanja prvog naslova nakon 1948. godine...

Navijači s Wrigley stadiona opet su odlazili razočarani igrom svojih Cubsa. Suša koja traje 108 godina mogla bi se produžiti jer su Indiansi slavili i sinoć sa 7:2 te došli na korak do naslova.

Cubsi su dobro otvorili i prvi inning zaključili s prednošću. Međutim, loša bacačka večer dovela ih je do 3:1 zaostatka već nakon trećeg inninga.

U sličnom su ritmu Indiansi odradili i ostatak susreta. U sedmom su inningu poentirali još tri puta te je tu priči u noćašnjoj utakmici bio kraj. Domaćini su do kraja utakmice uspjeli tek malo ublažiti poraz.

Da preokrenu 3:1 zaostatak Cubsi će morati pokazati puno bolju igru, koja ih je krasila tijekom sezone kada su pobijedili u 111 utakmica. S druge strane, Indiansi imaju priliku već večeras osigurati prvi naslov nakon 1948. godine. U slučaju naslova, bilo bi to prvi puta nakon 1988. godine da je momčad iz istog grada, u istoj sezoni, uzela naslov u NBA i MLB ligi. Podsjetimo, te su 1988. naslove uzeli Los Angeles Dodgersi i njihovi košarkaški kolege Lakersi.

MLB World Series:
Chicago Cubs – Cleveland Indians 2:7

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!