Nogomet

Khedira: "Želimo zabiti što je više moguće golova", Löw: "Ne želimo ispasti arogantni"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 10.11.2016.
Khedira: "Želimo zabiti što je više moguće golova", Löw: "Ne želimo ispasti arogantni"
Foto: EPA

Njemačka u ovom kvalifikacijskom terminu ne bi smjela imati problema, gostovat će kod San Marina i vjerojatno upisati uvjerljivu pobjedu...

Ove dvije reprezentacije susrele su se prije deset godina, a u kvalifikacijama za nastup u Austriji i Švicarskoj u gostima su Nijemci slavili sa 6:0 dok su doma bili bolji s čak 13:0.

"Želimo postići što je više moguće golova. Pobijedit ćemo, ali i respektirati protivnika. Ni više ni manje, želimo odigrati dobru utakmicu zbog svih koji će doći na stadion", tvrdi Sami Khedira.

Njemački izbornik Joachim Löw tvrdi kako neće biti hvatanja nikakvog rekorda.

"Ovisi o nama koliko ćemo golova zabiti. Ne želimo nikakav rekord i ne želimo ispasti arogantni", dodaje Löw.

U ovom susretu njemački izbornik ne može računati na Manuela Neuera, Tonija Kroosa i Jeromea Boatenga koji su otkazali zbog ozljeda, nije se niti računalo na Andrea Schürrlea i Juliana Draxlera koji su zbog ozljeda otpali i prije objavljivanja popisa, a odmor je dobio Mesut Özil.

Prema tvrdnjama ESPN-a, priliku bi trebali dobiti Bayerov branič Benjamin Henrichs i krilni igrač Werdera Serge Gnabry dok je već ranije najavljeno da bi Ilkay Gundogan, Mario Gomez i Marc-Andre ter Stegen trebali krenuti od prve minute.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!