Nogomet

Bale: "Izgubili smo dva boda, a ne osvojili jedan"

Dario Dodić • nedjelja, 13.11.2016.
Bale: "Izgubili smo dva boda, a ne osvojili jedan"
Foto: EPA

Nakon remija Walesa i Srbije domaća reprezentacija može žaliti za propuštenom pobjedom i bodovima koji bi im pomogli na putu do SP u Rusiji. Ipak, Velšani vjeruju da još uvijek imaju šanse...

Imala je reprezentacija Walesa veliku priliku po prvi puta svladati Srbiju i doći do važna tri boda u lovu na SP 2018. u Rusiji, ali pogodak Aleksandra Mitrovića u 85. minuti pokvario im je veselje. Velšani smatraju da su zaslužili više i da još ima nade za plasman na Svjetsko prvenstvo.

"Moramo se nastaviti boriti. Vjerujemo da možemo ostvariti plasman na SP, samo moramo nastaviti raditi naporno, u nekom trenutku pomazit će nas i sreća. Moramo promatrati ovaj susret kao dao smo izgubili dva boda, a ne osvojili jedan", iskren je bio Gareth Bale.

Iako su još uvijek neporaženi, Velšani zaostaju četiri boda za prvoplasiranom Irskom, ali izbornik Chris Coleman vjeruje u svoju momčad. U ožujku 2017. godine čeka ih teško gostovanje u Dublinu koje bi moglo odlučivati tko će ići u Rusiju: "Znamo da će biti teško, ali sposobni smo doći do dobrog rezultata. Znamo to, dokazali smo da možemo u prošlosti. Bit će to fantastičan izazov za nas, veselimo mu se", optimističan je bio Coleman.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2018.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!