Nogomet

McClean: "Roy Keane bi me ubio da sam promašio"

Dario Dodić • nedjelja, 13.11.2016.
McClean: "Roy Keane bi me ubio da sam promašio"
Foto: EPA

Pogotkom Jamesa McCleana reprezentacija Irske svladala je u Beču reprezentaciju Austrije, igrač West Bromwicha priznao je da mu je u trenucima prije postizanja pogotka na pameti bio samo izbornik Roy Keane...

Irska slavi Jamesa McCleana! Krilni napadač Irske i West Bromwich Albiona zabio je u Beču za pobjedu Iraca i odlazak na deset bodova na vrhu skupine D. Kad ga je suigrač Wes Hoolahan gurnuo u priliku samo mu je jedno bilo na pameti: "Mislim da bi me Roy ubio da sam promašio. Stalno nas drila na treninzima da moramo biti precizni u završnici, to nam se urezalo", rekao je McClean nakon pobjede u Austriji.

"Kada sam krenuo prema golu samo sam razmišljao da uvijek imaš šansu ako pogodiš okvir gola. Uspio sam je pogoditi lijepo, prošla je golmanu kroz noge. Ovo je velik rezultat za nas. Ako pogledate našu skupinu, nema tu prvoklasnih reprezentacija, budimo iskreni. No tu su četiri vrlo dobre momčadi, a ni Gruzija nije toliko loša. Nekada je to teže jer svatko svakome može otkinuti bodove", zaključio je McClean.

"Ako nastavim zabijati golove to će nam donositi bodove, bila bi to odlična situacija i za mene i za reprezentaciju", zaključio je Irac.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2018.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!