Tenis

Krajan: "Ova ekipa ima budućnost"

Jurica Godina • nedjelja, 27.11.2016.
Krajan: "Ova ekipa ima budućnost"
Foto: Kristijan Komarica

Izaći na konferenciju za novinare nakon ovakvog dana vjerojatno je jedna od najtežih stvari koje će se dogoditi u karijeri naših tenisača. No, nakon posljednjeg susreta, Ivo Karlović i Željko Krajan spremno su odgovorili na pitanja, ali s vidljivim razočaranjem.

"Razočaran sam", sve je sažeo Karlović. "S jedne strane će mi ovaj vikend ostati u jako lijepom sjećanju, ali s druge strane u tužnom", kazao je Div sa Šalate, pohvalivši i napore izbornika Krajana.

Kapetan je istaknuo Čilićev slabiji servis u drugom dijelu meča. "U zadnja tri seta Marin nije servirao kao u prva dva."

Krajan je odao priznanje Karloviću i cijeloj momčadi. "Naravno da nije bilo jednostavno Ivi nakon što tri godine nije igrao. Nemam što predbaciti momcima. Idemo dalje. Ova ekipa ima budućnost."

Argentinci su u konferencijsku dvoranu ušli pjesmom. Najglasniji - Del Potro. "Ovo je posebno. Meč Juana Martina je bio nevjerojatan", započeo je kapetan Daniel Orsanic.

"Federico je odigrao savršeni meč. Bio je pravi na svakoj lopti. Cijeli tim ga je bodrio da pruži najbolje od sebe. Presretan sam. Igramo svi zajedno, ne pojedinačno. Mi smo momčad i igramo kao momčad."

Junak petog meča Federico Delbonis priznao je kako mu je ovo najveća Davis Cup pobjeda. "U Davis Cupu mi je ovo najveća pobjeda. Imam već neke slične pobjede na Touru, ali ovo je za Argentinu, ovo je posebno.

Argentinska "Salatara" itekako zaslužena. Kao i hrvatski velebni uspjeh u ovoj sezoni. Neka u takvoj sjećanju ostane...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • jungle28.11.2016. u 16:05
    dobro ti je vjesu odgovorio, ovakve epitete da su naši igrali katastrofalno i da su totalno zakazali može samo izgovoriti osoba koja ne razumije sport i koja očito ima neke komplekse kad drugi pobijedi..budi realan i reci samo da je bolji pobijedio, a da se uvijek gleda pozicija na tablici tada... [više na forumu]
    jungle
  • interreg28.11.2016. u 10:11
    Svjetla buducnost: Ivo je proslost. Nije donijelo nista sto se vratio i sigurno vise nece igrati. Marin i Ivan mogu, ako hoce, jos dvije-tri godine nositi reprezentaciju. Osim toga imamo Bornu koji je dobar u singlu. Mozda i dobijemo jos jednu priliku ali ja vise imam osjcaj da ce se reprezentacija... [više na forumu]
    interreg
  • interreg28.11.2016. u 09:57
    Cilic kada je izgubio treci set nije vise nijednom preuzeo kontrolu nad mecom a Delpo je odigrao ostala dva seta na fantasticnom nivou. Nema se Marinu bas nesto previse predbacivati sto je izgubio. A Ivo nije bio pravi vec prvoga dana i najavio sam vec tada da Marin mora dobiti sva tri ako zelimo... [više na forumu]
    interreg
  • Obrisan korisnik28.11.2016. u 09:38
    Ovo se moralo dobiti i isto sad: hoce li Borna htjeti igrati za repku, dok je Krajan izbornik???
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.11.2016. u 07:51
    @vjesu nema zicera u sportu ali za ovo nema nikakvog opravdanja, igraci su totalno zakazali tih 2-1 se jednostavno moralo iskoristiti , vec sam rekao da su to neiskusni igraci jos bi razumio ali imas Cilica koji je 6 igrac svijeta, pa Karla koji je 20 igrac na rang listi jednostavno to je neuspjeh... [više na forumu]
    Obrisan korisnik