Ostali sportovi

VIDEO: Mirko Filipović u finalu Rizinovog Grand Prixa, za manje od minute svladao Baruta

Branimir Korać • subota, 31.12.2016.
VIDEO: Mirko Filipović u finalu Rizinovog Grand Prixa, za manje od minute svladao Baruta
Foto: FaH

Mirko Filipović otišao je do kraja i plasirao se u finale Rizinovog Grand Prixa. Filipović je u polufinalu za protivnika imao 180 kilograma teškog Estonca Baruta kojeg je riješio s nekoliko udaraca u tijelo za manje od minute...

Doslovno rutinski odrađen posao Mirka Filipovića protiv estonskog sumo borca velikih gabarita Baruta. Svega 50 sekundi izdržao je Baruta prije nego se u bolovima srušio na pod.

Filipović je tako ušao u finale Rizinovog Grand Prixa gdje će se boriti za titulu već danas.

I dok je Mirko do polufinala došao tehničkim nokautom protiv King Moa, opasnog borca s kojim je bilo dosta posla, Baruto je u četvrtfinalu svladao Japanca Kosukea odlukom sudaca nakon što je cijelu borbu vukao na svoj mlin u parter i klinč.

Pokušao je i protiv Filipovića klinčem nešto napraviti, međutim Filipović se odlično snašao u kutu ringa i s nekoliko preciznih i jakih udaraca u tijelo natjerao je Estonca na pad te je sudac odmah prekinuo borbu dok je Baruto ležao u bolovima.

Na kraju je ispalo vrlo lagano za Filipovića koji je odlično i brzo odradio posao. Nije dopustio Barutu da mu zada praktički ijedan udarac, nije izgubio puno energije i bit će spreman za finale.

U finalu ga očekuje udarački dosta opasniji protivnik, Iranac Amir Aliakbari, odličan hrvač, ali i dobar udarač. On je imao dosta teži posao protiv Valentina Moldavskog s kojim je odradio dvije runde.


???·????? vs. ???Mirko Cro Cop Filipović vs... by outlawrocker

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!