Košarka

Mulaomerović: "Idemo popraviti dojam i pokušati pobijediti Mornara"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 02.01.2017.
Mulaomerović: "Idemo popraviti dojam i pokušati pobijediti Mornara"
Foto: FaH

Najlošiju utakmicu ove sezone košarkaši Cibone odigrali su u Baru protiv Mornara prije nekoliko dana, kada su poraženi s visokih 92:57. Međutim, već u utorak će momčad Damira Mulaomerovića odigrati novu utakmicu protiv istih protivnika, u sklopu 11. kola Lige prvaka...

Prvi susret u novoj 2017. godini košarkaše Cibone očekuje u Baru kod Mornara. Vukovi su na gostovanje otputovali bez kapetana Marina Rozića, koji se ozlijedio u porazu protiv Partizana. S obzirom na već skraćen roster i smanjenu rotaciju, ovo je zasigurno veliki problem za zagrebačku momčad.

Trener Damir Mulaomerović svjestan je težine situacije u kojoj se Cibona trenutno nalazi: "Imali smo jako neugodno iskustvo kada smo izgubili od njih u ABA ligi, a sada idemo popraviti dojam i pokušati pobijediti utakmicu. Bit će to vrlo teško posebno što je Rozić izvan rotacije. Odigrat ćemo što bolje možemo i pokušat ćemo ne ponoviti lošu igru iz prošlog dvoboja."

Kao i trener, Scottie Reynolds očekuje težak susret: "Pred nama je vrlo teška utakmica u Ligi prvaka. Prošli put kada smo igrali protiv njih nismo se pokazali u najboljem svijetlu. Moramo biti spremni na intenzitet svih 40 minuta i da ne ponovimo takvu utakmicu."

Utakmica između Mornara i Cibone igra se u utorak s početkom u 20:30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!