Košarka

Šakić: "Nadam se da će ovakvih pobjeda biti još i više"

Petar Jenjić • srijeda, 04.01.2017.
Šakić: "Nadam se da će ovakvih pobjeda biti još i više"
Foto: FaH

Košarkaši Cibone na pravi su način uzvratili za težak i bolan poraz prošli tjedan u ABA ligi i četvrtom su pobjedom u Ligi prvaka još zadržali neke šanse za ostanak u tom europskom natjecanju...

Nova godina donijela je bolje vijesti za Cibonu. Gorak okus prošlotjednog poraza od Mornara donekle je ispran vrlo dobrom izvedbom u Ligi prvaka. Momčad Damira Mulaomerovića slavila je rezultatom 81:92 i zadržala šanse za prolazak grupe.

Željko Šakić bio je jedan od raspoloženijih kod Vukova, a nakon susreta je rekao: "Prošli tjedan smo odigrali vrlo loše ovdje, ali večeras je bilo drugačije. Svi smo igrali bolje i borili se. Sveli smo ih na manji broj koševa u drugom poluvremenu i čestitam cijeloj ekipi i trenerima. Ovo je put kojim trebamo ići. Teško je jer igramo gotovo svaki drugi dan, ali ova je pobjeda bila vrlo bitna za ekipu i nadam se da će ih biti još."

Sa svojim se igračem složio i Damir Mulaomerović: "Mornar ima momčad koju zaslužuje biti puno više na tablici nego što trenutno jest. Pribojavao sam se ove utakmice jer imaju jako dobre Amerikance i širinu na svim pozicijama. Igrali su dobro prošli tjedan. Malo smo se konsolidirali za ovaj dvoboj jer smo svjesni da moramo mijenjati stil igre zbog situacije u kojoj se nalazimo. Igrači koji do sada nisu igrali poput Ćorića i Sulejmanovića odigrali su bitnu ulogu večeras. Moram pohvaliti i Reynoldsa koji je imao 17 asistencija."

Sljedeći susret Cibona igra u četvrtak na Gripama protiv Splita s početkom u 18 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!